A legfontosabb összetevők
Válassza ki azt az összetevőt, amelynek szerepelnie kell a keresett receptben.
Recept egy kiváló reggelire, amelyre kicsit több idő szükséges az elkészítéshez, viszont annál finomabb. Tojás hagymával, virslivel és gombával.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
25 min.Nehézség
alacsony
Egyszerű leves tízóraihoz, és babkonzerv használatának köszönhetően gyorsan elkészül.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
35 min.Nehézség
közepes
Kedvelt káposztás specialitás darált húsból, rizsből, marha kolbászból, leöntve tejföllel. Igazi ínyenc fogás!
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
Valami elég jó, bár nem tűnik annak, a hüvelyesek szerelmeseinek. Főtt céklával- vagy káposztasalátával tálaljuk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
közepes
Kiváló gombaleves amely nem hiányozhat a karácsonyi asztalról.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
30 min.Nehézség
közepes
Klasszikus étel a szlovák iskolai menzákból :) Kovászos uborkával tálalható.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
közepes
Finom zöldség fasírt, sajttal és szalonnával ízesítve. Burgonyapürével tálaljuk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
Kiváló gulyásleves bográcsban.16 literes bográcsban készítve amelyből 8 liter levest is kaphatunk. Ha éhesek vagyunk mindjárt két adagot is elfogyaszthatunk a finom levesből.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
4 h. Nehézség
közepes
Tálalás előtt sózzuk és rizzsel fogyasztjuk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
40 min.Nehézség
közepes
Dédszüleink tradicionális étele. Főleg a téli hónapokban fogyasztották, amikor már a pincék teli voltak krumplival, hagymával és a hordóban már ott volt a savanyú káposzta és a kamrában ott lógott a szalonna.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
nagy
Sűrű gulyás marha és sertéshúsból a sör kiváló ízével.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
2 h. 30 min.Nehézség
alacsony
Finom rakott burgonya paradicsomos-paprikás ízzel.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
alacsony
Kiváló, könnyű gulyásleves lágy borjú húsból.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 15 min.Nehézség
közepes
Klasszikus sűrű gulyás, amely friss kenyérrel a legfinomabb. És ne feledjék leöblíteni jó hideg söröcskével! :)
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
2 h. 30 min.Nehézség
közepes
Házilag készített sült csirkemáj pástétom. Hidegen tálaljuk. Friss kenyérrel vagy péksüteménnyel ízletes.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
közepes
Egyszerű gulyásleves sertéshúsból és krumpliból készítve.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
alacsony
Szaftos hús zöldséggel. Burgonyapürével tálaljuk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
Egy finom leves, amely nagyon egészséges.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
40 min.Nehézség
közepes
Finom krumplilepény a nagymamáink receptje alapján. Köretként tálalhatjuk sült kacsához, libához vagy megtölthetjük sósan (kacsamájjal) vagy édesen (mákkal, dióval...). Az elkészítése egyszerű. A hagyományos ízek kedvelőinek kötelező elkészíteni! :)
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
közepes
Köretként tálaljuk sült csirkéhez, vagy külön ételként friss zöldségsalátával. Alkalmas szintén tölteléknek baromfi húsokhoz.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
50 min.Nehézség
közepes
Cseh klasszikus, sertéscomb savanyú káposztával és knédlivel.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
alacsony
Egyszerűen elkészíthető közkedvelt tepertős pogácsa kicsit másképpen.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
Hidegen a húsvétváró vendégeknek ajánljuk, de melegen akár egy finom ebédre vagy vacsorára is alkalmas étel.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
Lágy és illatos pogácsa ropogós dió diódarabokkal, amely garantáltan azonnal elfogy.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes