Nemzeti konyha▼
Több▼
HALAK
Pisztráng sampinyon gombával
Zuzka 20 min. alacsony
Recept megtekintése
Süllő provence-i módon
Jurgason 50 min. alacsony
Pangasius gyömbéren kínai tésztával
Dada 30 min. közepes
ActiFry paprikás-gyömbéres pangasius
Dada 45 min. alacsony
Tőkehal olasz módra
Zuzka 30 min. alacsony
Lazac spenóttal leveles tésztában
Zuzka 40 min. alacsony
Tőkehal holland szósszal
Michal 30 min. alacsony
Halfilé sajtos töltelékkel
Dada 40 min. közepes
ActiFry marinált lazac
Jurgason 1 h. 15 min. alacsony
Ponty alufóliában
Norika — alacsony
Surimi - halpogácsák
Dada 60 min. közepes
Zöldséges lepényhal
Pangasius egy teljes kiőrlésű tésztabundában
Dada 60 min. alacsony
Makréla joghurtban
Dada 1 h. 30 min. közepes
ActiFry sült aranydurbincs
Michal — alacsony
Alaszkai tőkehal kari szósszal
Michal 25 min. alacsony
Lepényhal fűszervajjal
Tonhalas sült burgonya
Zuzka 35 min. alacsony
Pangasius leveles tésztában áfonyával
Dada 50 min. közepes
Lazac fűszernövény-mustáros bundában
Zuzka 25 min. alacsony
Halfilé fokhagymás bundában
Dada 30 min. alacsony
Provance-i lazac steak
Dada — alacsony
Lazac steak sajttal
Cápa steak a sörtésztában
SÜTEMÉNYEK
Diós krémes sütemény
ÉDESSÉGEK
Kókusz rudacska
RÉTESEK
Almás-diós és almás mákos rétes
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Rakott káposzta
Zöldséges karalábé-cukkinis lepény
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Élesztős keverék
TÉSZTÁK
Felfújt Rigate tésztából gombával
HÚSLEVESEK
Iriko Dashi
APRÓSÜTEMÉNY
Diós linzerkarikák
SERTÉSHÚS
Csevapcsicsa gőzedényben készítve
KALÁCSOK
Almás - túrós kalács
Almás - mákos szemek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés