szakacsreceptek.hu

Surimi - halpogácsák

Surimi - halpogácsák

    

Rendkívül finom húsgombóc rákpálcából és pangasiusból.

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

 

 

1. 

rákrudacskák 500 gramm

Hagyjuk kiolvadni a rákpálcákat, és vágjuk apró darabokra. Egy mélyebb tálba tesszük őket.

2. 

gyorsfagyasztott pangasius 400 gramm

Hagyjuk felolvadni a pangasiust, és finomra vágva adjuk hozzá a rák darabkákhoz.

3. 

hagyma 100 gramm  répa 100 gramm  tyúk tojás 2 darab   2 teáskanál  teljes zsírtartalmú mustár 1 evőkanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál  zabpehely 100 gramm

A hagymát megtisztítjuk és felszeleteljük. A sárgarépát megtisztítjuk és durvára lereszeljük. A zöldségeket hozzáadjuk a halalaphoz, és jól összekeverjük a tojással, sóval, mustárral, fűszerekkel és zabpehellyel.

4. 

Hagyjuk állni egy kicsit, és formáljunk belőle megfelelő méretű golyókat.

5. 

napraforgó olaj 50 milliliter

Kézzel óvatosan lapítsuk el a golyókat, és fedőben, kevés olajon süssük 15 percig.

6. 

Fordítsuk meg a pogácsákat, és a másik oldalon, nyitott serpenyőben süssük körülbelül 10-15 percig.

Jó étvágyat!

fekete bors, őrölt½teáskanál
gyorsfagyasztott pangasius400gramm
hagyma100gramm
napraforgó olaj50milliliter
rákrudacskák500gramm
répa100gramm
2teáskanál
teljes zsírtartalmú mustár1evőkanál
tyúk tojás2darab
zabpehely100gramm

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés