Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Besütött grenadírmars erdei gombával
ZÖLDSÉGLEVESEK
Leves fehér káposztából
Laktató zöldségleves
SERTÉSHÚS
Töltött cukkini sertéshússal
HÚSLEVESEK
Klasszikus csirkeleves
Finom cukkinis lepény burgonyával
Zöldséges fasírtok cukkinivel
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Zeller saláta káposztával és kápia paprikával
MARHAHÚS
Magyar pacalpörkölt
Savanyú káposztás sztrapacska
Gazpacho
Karalábés burgonyás lepény
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Joghurtos saláta répából és káposztából.
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés