minden receptek > Levesek > Húslevesek
minden receptek > Levesek > Húslevesek
Nyolc liter minőségi káposztaleves,18 adag az egész nagy család vagy a barátok részére. Friss kenyérrel tálaljuk, esetleg egy kanál tejföllel minden adag tetején.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
2 h. 10 min.Nehézség
közepes
Egy recept finom házi csirkehúsleveosre zöldséggel.
Főzőcske
JurgasonAz elkészítés ideje
2 h. Nehézség
alacsony
Tom Kha Gai thai leves receptje kókusztejjel és csirkehússal.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
30 min.Nehézség
alacsony
Sűrű leves zöldségből és halfiléből készítve. Ajánljuk a leves elkészítéséhez 100 % filét vásárolni amelyek nem tartalmaznak tartósító szereket. A legjobb az a halfilé amely egyenesen feldolgozásra és fagyasztásra került. Természetesen a leves elkészítéséhez használhatunk bármilyen más mirelit vagy friss halat is. Viszont ebben az esetben, alaposan vigyázni kell fogyasztás közben a halcsontokra.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
50 min.Nehézség
nagy
Kiváló, könnyű gulyásleves lágy borjú húsból.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 15 min.Nehézség
közepes
Sűrű leves. Kényérrel vagy péksüteménnyel fogyasztjuk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
2 h. 20 min.Nehézség
alacsony
A borscs a szláv országokban és Közép-Európában, főképp Ukrajnában, Oroszországban, Bulgáriában népszerű, a legtöbb esetben céklából készült leves. Sok variációja létezik, általában a hozzávalók változtatásából adódóan, de az elkészítés módja, menete, mondhatjuk, ugyanaz.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
2 h. Nehézség
nagy
Nagyon finom csirkehúsleves, zöldséggel és saját kezűleg készített, házi tésztával.
Főzőcske
JurgasonAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
közepes
Nagyon finom leves tízóraira. Friss péksüteménnyel fogyasztjuk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
40 min.Nehézség
közepes
Nagyon finom marhahúsleves. Kiválóan felmelegít a hideg őszi napokon.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 50 min.Nehézség
közepes
Egyszerű gulyásleves sertéshúsból és krumpliból készítve.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
alacsony
Ha friss csirkét vásárolunk és feldolgozzuk sokszor van úgy hogy megmaradnak a csirkehátak és a csirkeszárnyak. Ezeket az alapanyagokat jól kihasználhatjuk egy gyors csirkeleves elkészítésére gőzedényben.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
30 min.Nehézség
alacsony
Tradicionális leves sertéshúsból, amely kiváló főételként is. Friss kenyérrel tálaljuk.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
1 h. 10 min.Nehézség
alacsony
Egy különleges leves recept tengeri Kombu algából és Katsuobushi füstölt tonhal pehelyből.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
—Nehézség
közepes
Klasszikus káposztaleves hússal, aszalt szilvával és pikáns kolbásszal, amely egy karakteres ízt varázsol a levesnek.
Főzőcske
JurgasonAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
közepes
A húsleves a hétvégi és az ünnepi ebédek kihagyhatatlan fogása, de bármikor jó, ha van otthon a finom és tápláló ételből.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
2 h. 30 min.Nehézség
alacsony
A szilveszteri bulihoz nagy adagban készíthető leves. A recept 18-20 adagra elegendő! Nagy, legalább 8 literes lábasban készítsük!
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
Jó sűrű savanyú káposztaleves, lencsével, hússal és kolbásszal.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 20 min.Nehézség
közepes
Gulyás félé szezonális ínyencség, amely laktat és felmelegít a hidegebb őszi napokon.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
2 h. Nehézség
közepes
A Dashi a japán konyha egyik legfontosabb alapétele. Valójában egy alapléről van szó.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
alacsony
Sűrű halleves sok sok zöldséggel, kedvelt medvehagymával megtoldva
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
45 min.Nehézség
közepes