Halleves medvehagymával

Sűrű halleves sok sok zöldséggel, kedvelt medvehagymával megtoldva
recept,recept fotó,halfilé,medvehagyma,Húslevesek,Laktózmentes ,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Húslevesek
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ½ 9 | teáskanál kcal | |
hagyma | 250 110 | gramm kcal | |
halfilé | 600 510 | gramm kcal | |
halleves | 4 ?? | darab kcal | |
medvehagyma | 50 10 | gramm kcal | |
napraforgó olaj | 3 405 | evőkanál kcal | |
petrezselyem | 100 63 | gramm kcal | |
piros paprika, őrölt | 2 32 | teáskanál kcal | |
répa | 350 158 | gramm kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
víz | 1250 0 | milliliter kcal |
Recept

2.
hagyma 250 gramm • napraforgó olaj 3 evőkanál
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és olajon megpirítjuk,

3.
répa 350 gramm • petrezselyem 100 gramm
A sárgarépát és a petrezselymet megpucoljuk, megmossuk és vastagan lereszeljük.

4.
só 1 teáskanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál
A zöldséget belerakjuk a lábasba, hozzáadjuk a sót és a borsot, majd 5 percig pároljuk.


6.
...és a felvágott halat



9.
...és felvágjuk.

10.
Hozzáadjuk a forró leveshez és elkeverjük.

11.
Finom friss kenyérrel tálaljuk.

Jó étvágyat!