szakacsreceptek.hu

Halleves

    

Könnyű halleves pontyból

Főzőcske

Adag

8

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 

1. 

ponty  répa 4 darab  hagyma 2 darab  petrezselyem 1 darab  zeller ¼ darab  fekete bors, egész    habtejszín (30-33%) 200 milliliter  tojássárgája 1 darab  ételízesítő

A pontyot (fejét, farkát, a hús egy részét, de akár az egész halat, amennyiben több ember számára főzzük) fél órán át főzzük. Hozzáadjuk a zöldséget, fűszert, sót. Végül tejszínnel ízesítjük, amelybe belekevertünk egy tojássárgáját. Ízlés szerint adhatunk hozzá vegetát és petrezselyemzöldjét.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés