RECEPTEK

Halleves

Halleves

Könnyű halleves pontyból

recept,recept fotó,ponty,répa,habtejszín (30-33%),Húslevesek,Gluténmentes

Húslevesek

Főzőcske

Adag

8

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fekete bors, egész-
habtejszín (30-33%)200milliliter
hagyma2darab
petrezselyem1darab
ponty-
répa4darab
-
tojássárgája1darab
zeller¼darab
ételízesítő-

 

Recept

1. 

ponty  répa 4 darab  hagyma 2 darab  petrezselyem 1 darab  zeller ¼ darab  fekete bors, egész    habtejszín (30-33%) 200 milliliter  tojássárgája 1 darab  ételízesítő

A pontyot (fejét, farkát, a hús egy részét, de akár az egész halat, amennyiben több ember számára főzzük) fél órán át főzzük. Hozzáadjuk a zöldséget, fűszert, sót. Végül tejszínnel ízesítjük, amelybe belekevertünk egy tojássárgáját. Ízlés szerint adhatunk hozzá vegetát és petrezselyemzöldjét.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit