Nemzeti konyha▼
Több▼
HALAK
Süllő provence-i módon
RIZOTTÓ
Rizottó gombával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pörkölt laskagombából
CSIRKEHÚS
Csirke vajon, pirított babbal
SERTÉSHÚS
Actifry ínyenc sertésfasírozott
Grillezett pisztráng rozmaringgal
TÉSZTÁK
Rakott tészta padlizsánnal
RIZS
Tejszínes rizs
Egyszerű fasírt
HÚSLEVESEK
Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Finom élesztős kenő
Sült csirkecomb póréhagymával
Sült sertéscomb
SÜTEMÉNYEK
Ananász sütemény
KOSÁRKÁK
Habos linzer kosárka
Sült sonkás tészta
APRÓSÜTEMÉNY
Kókuszos tejszínes kiflicskék
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Coleslaw káposztasaláta
ÉDESSÉGEK
Házi mila keksz
Csirkemell ananásszal, mazsolával és rizzsel
Kókuszos csemege
Kókuszos kiflicskék
DESSZERTEK POHARAKBAN
Őszi almás pohár
Marokkói madár az őzgerinc formában
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés