Nemzeti konyha▼
Több▼
HALAK
Süllő provence-i módon
RIZOTTÓ
Rizottó gombával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pörkölt laskagombából
CSIRKEHÚS
Csirke vajon, pirított babbal
SERTÉSHÚS
Actifry ínyenc sertésfasírozott
Grillezett pisztráng rozmaringgal
TÉSZTÁK
Rakott tészta padlizsánnal
RIZS
Tejszínes rizs
Egyszerű fasírt
HÚSLEVESEK
Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Finom élesztős kenő
Sült csirkecomb póréhagymával
Tepertős kenő
SÜTEMÉNYEK
Túrós-meggyes szelet
KNÉDLI
Házi párolt knédli
ROLÁDOK
Túrós tekercs
Porcelán bögrében főtt knédli
KALÁCSOK
Valentin napi almás kalács
Diós, túrós almás kalács
Túrós karamellás sütemény
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Bableves
Karácsonyi ünnepi kalács
Sült sertésgolyócskák
Reszelt túrós kalács
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés