Nemzeti konyha
Több
HALAK
Süllő provence-i módon
RIZOTTÓ
Rizottó gombával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pörkölt laskagombából
CSIRKEHÚS
Csirke vajon, pirított babbal
SERTÉSHÚS
Actifry ínyenc sertésfasírozott
Grillezett pisztráng rozmaringgal
TÉSZTÁK
Rakott tészta padlizsánnal
RIZS
Tejszínes rizs
Egyszerű fasírt
HÚSLEVESEK
Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Finom élesztős kenő
Sült csirkecomb póréhagymával
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés