Nemzeti konyha▼
Több▼
HALAK
Süllő provence-i módon
RIZOTTÓ
Rizottó gombával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pörkölt laskagombából
CSIRKEHÚS
Csirke vajon, pirított babbal
SERTÉSHÚS
Actifry ínyenc sertésfasírozott
Grillezett pisztráng rozmaringgal
TÉSZTÁK
Rakott tészta padlizsánnal
RIZS
Tejszínes rizs
Egyszerű fasírt
HÚSLEVESEK
Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Finom élesztős kenő
Sült csirkecomb póréhagymával
SÜTEMÉNYEK
Diós krémes sütemény
APRÓSÜTEMÉNY
Grillázs szelet
Mézes szeletek, diós grillázzsal
Kókuszos tejszínes kiflicskék
Karácsonyi süni szilvával
Karamellás diós kocka
Kávés-kókuszos szeletek
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Gratin krumpli
Túrókrémes eper szelet
Fahéjas cheesecake
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Borsó leves
KALÁCSOK
Villámgyors epres kalács
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés