Nemzeti konyha▼
Több▼
HALAK
Süllő provence-i módon
RIZOTTÓ
Rizottó gombával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pörkölt laskagombából
CSIRKEHÚS
Csirke vajon, pirított babbal
SERTÉSHÚS
Actifry ínyenc sertésfasírozott
Grillezett pisztráng rozmaringgal
TÉSZTÁK
Rakott tészta padlizsánnal
RIZS
Tejszínes rizs
Egyszerű fasírt
HÚSLEVESEK
Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Finom élesztős kenő
Sült csirkecomb póréhagymával
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Vajon pirított krumpli
Fordított káposzta
Grízes reszelt tészta
TORTÁK
Pavlova torta
SÜTEMÉNYEK
Nem sült karamellás sajttorta
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Bableves szalonnával
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Zellersaláta ananásszal
MUFFINOK
Karácsonyi muffin
BORJÚHÚS
Marhapörkölt
Tejszínhabos torta túró golyócskákkal
Mozzarellás csirkemell
Boros ponyt
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés