Nemzeti konyha▼
Több▼
HALAK
Süllő provence-i módon
RIZOTTÓ
Rizottó gombával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pörkölt laskagombából
CSIRKEHÚS
Csirke vajon, pirított babbal
SERTÉSHÚS
Actifry ínyenc sertésfasírozott
Grillezett pisztráng rozmaringgal
TÉSZTÁK
Rakott tészta padlizsánnal
RIZS
Tejszínes rizs
Egyszerű fasírt
HÚSLEVESEK
Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Finom élesztős kenő
Sült csirkecomb póréhagymával
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Édes savanyú bableves
Sajtos-sonkás makaróni
TORTÁK
Epres tekercses torta
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Uborkasaláta céklával joghurtban
Leves nagy tarkababból
ZÖLDSÉGLEVESEK
Savanyú krumplileves
Hideg tészta saláta
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Krumplis - sajtos mártás
Céklasaláta körtével
Juhtúrós sztrapacska
Zöldséges lepényhal
SÜTEMÉNYEK
Stracciatella - túrós szelet
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés