Nemzeti konyha▼
Több▼
HALAK
Süllő provence-i módon
RIZOTTÓ
Rizottó gombával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pörkölt laskagombából
CSIRKEHÚS
Csirke vajon, pirított babbal
SERTÉSHÚS
Actifry ínyenc sertésfasírozott
Grillezett pisztráng rozmaringgal
TÉSZTÁK
Rakott tészta padlizsánnal
RIZS
Tejszínes rizs
Egyszerű fasírt
HÚSLEVESEK
Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Finom élesztős kenő
Sült csirkecomb póréhagymával
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Édes savanyú bableves
SÜTEMÉNYEK
Diós krémes sütemény
Szalámis kenő
TORTÁK
Epres tekercses torta
Eredeti lengyel Bigos
KALÁCSOK
Diós és mákos kiflik
Hagymás, cukkinis csirke combok
APRÓSÜTEMÉNY
Kókuszos kiflicskék
Halfilé sajtos töltelékkel
Ribizlis kalács
ÉDES ÉTELEK
ActiFry rizsfelfújt almával
MARHAHÚS
Párolt marhahús főzelékhez
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés