Nemzeti konyha▼
Több▼
HALAK
Süllő provence-i módon
RIZOTTÓ
Rizottó gombával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pörkölt laskagombából
CSIRKEHÚS
Csirke vajon, pirított babbal
SERTÉSHÚS
Actifry ínyenc sertésfasírozott
Grillezett pisztráng rozmaringgal
TÉSZTÁK
Rakott tészta padlizsánnal
RIZS
Tejszínes rizs
Egyszerű fasírt
HÚSLEVESEK
Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Finom élesztős kenő
Sült csirkecomb póréhagymával
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt savanyú káposzta
APRÓSÜTEMÉNY
Kókuszos bojtocska
KALÁCSOK
Kókuszos süni
Káposztaleves marhahússal
Töltött csirketekercs gőzfőzőben
Habos almás szelet
Tőkehal olasz módra
SÜTEMÉNYEK
Mandulás mascarponés rudacskák
Francia almás kalács
Banán szemecskék
TORTÁK
Csokoládés vakondtúrás torta
MARHAHÚS
Kolozsvári káposzta marhahúsból
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés