Csirke vajon, pirított babbal

Finom csirke husika receptje pirított zöldbabbal.
recept,recept fotó,csirkemell,hüvelyes bab, zöld, fagyasztott,Csirkehús
Csirkehús
kategóriak
Csirkehús ›Hozzávalók
Hozzávalók
csirkemell | 500 550 | gramm kcal | |
curry fűszerkeverék | ¼ 5 | teáskanál kcal | |
erőleves kocka | ½ ?? | darab kcal | |
fekete bors, egész | ¼ 5 | teáskanál kcal | |
fekete bors, őrölt | 1 ?? | csipet kcal | |
finomliszt | 0 ?? | kcal | |
hüvelyes bab, zöld, fagyasztott | 400 120 | gramm kcal | |
szárított fokhagyma | ¼ 5 | teáskanál kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
vaj | 30 221 | gramm kcal | |
víz | 0 ?? | kcal | |
ételízesítő | ¼ 0 | teáskanál kcal |
Recept

3.
vaj 20 gramm
Egy serpenyőben vajat olvasztunk fel és a csirkemellfiléket hirtelen mindkét oldalukról megpirítjuk.

4.
víz • erőleves kocka ½ darab
Felöntjük egy kevés vízzel, hozzáadjuk az erőleves kockát, összekeverjük és 30 percig pároljuk

5.
finomliszt • víz • vaj 10 gramm
Keverjük össze a lisztet hideg vízzel, és öntsük az edénybe a hússal. Hagyjuk 5 percig forrni, egy darab vajjal ízesítsük, keverjük össze és vegyük le a tűzről..
6.
hüvelyes bab, zöld, fagyasztott 400 gramm
Fagyasztott vagy friss zöldbab hüvelyeket sós vízben körülbelül 5 percig főzzük, amíg félpuha nem lesz.

7.
szárított fokhagyma ¼ teáskanál • fekete bors, őrölt 1 csipet • ételízesítő ¼ teáskanál
Hagyjuk kihűlni a babot. Tegyünk egy kevés olajat a serpenyőbe, adjuk hozzá a babot, fokhagymát, fűszereket és ételízesítőt (Podravka, Vegetta), és kb. 2-3 percig pirítsuk.

8.
A csirke húst és a zöldbabot burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat!