RECEPTEK

Spanyol madár sütve

Spanyol madár sütve

Nagyon finom klasszikus étel marhahúsból, egyszerűen a sütőben sütve. Klasszikusan rizzsel tálaljuk.

recept,recept fotó,marhahús -comb,tyúk tojás,füstölt szalonna,füstölt szalonna,Marhahús

Marhahús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

1 h. 20 min.

Nehézség

alacsony

kategóriak

Marhahús  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

csemege uborka-
dijoni mustár4teáskanál
fekete bors, őrölt-
finomliszt1evőkanál
füstölt szalonna180gramm
marhahús -comb600gramm
sertésvirsli4darab
0
tyúk tojás2darab
víz200milliliter

 

Recept

1. 

marhahús -comb 600 gramm  dijoni mustár 4 teáskanál  tyúk tojás 2 darab  füstölt szalonna 80 gramm  sertésvirsli 4 darab  füstölt szalonna 100 gramm  csemege uborka 

A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk és negyedekre vágjuk. A húst megmossuk, felszeleteljük és vékonyra klopfoljuk ki. A húsokat besózzuk és megkenjük mustárral. A közepére egy szelet szalonnát, virslit, negyed tojást és egy darab uborkát helyezzünk.

2. 

Begöngyölítjük és egy fogvájóval biztosítjuk hogy ne essen szét a csomagunk.

3. 

  fekete bors, őrölt  finomliszt 1 evőkanál  víz 200 milliliter

A hús csomagokat egy sütőtálba helyezzük, megsózzuk, borsozzuk, meghintjük egy kevés liszttel és vizet öntünk alá.

4. 

Lefedve sütjük 60 percig 200°C hőfokon.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés