Spanyol madár sütve

Nagyon finom klasszikus étel marhahúsból, egyszerűen a sütőben sütve. Klasszikusan rizzsel tálaljuk.
recept,recept fotó,marhahús -comb,tyúk tojás,füstölt szalonna,füstölt szalonna,Marhahús
Marhahús
kategóriak
Marhahús ›Hozzávalók
Hozzávalók
csemege uborka | 0 ?? | kcal | |
dijoni mustár | 4 48 | teáskanál kcal | |
fekete bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
finomliszt | 1 53 | evőkanál kcal | |
füstölt szalonna | 180 1005 | gramm kcal | |
marhahús -comb | 600 ?? | gramm kcal | |
sertésvirsli | 4 ?? | darab kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tyúk tojás | 2 176 | darab kcal | |
víz | 200 442 | milliliter kcal |
Recept
1.
marhahús -comb 600 gramm • dijoni mustár 4 teáskanál • tyúk tojás 2 darab • füstölt szalonna 80 gramm • sertésvirsli 4 darab • füstölt szalonna 100 gramm • csemege uborka • só
A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk és negyedekre vágjuk. A húst megmossuk, felszeleteljük és vékonyra klopfoljuk ki. A húsokat besózzuk és megkenjük mustárral. A közepére egy szelet szalonnát, virslit, negyed tojást és egy darab uborkát helyezzünk.

2.
Begöngyölítjük és egy fogvájóval biztosítjuk hogy ne essen szét a csomagunk.

3.
só • fekete bors, őrölt • finomliszt 1 evőkanál • víz 200 milliliter
A hús csomagokat egy sütőtálba helyezzük, megsózzuk, borsozzuk, meghintjük egy kevés liszttel és vizet öntünk alá.

4.
Lefedve sütjük 60 percig 200°C hőfokon.

Jó étvágyat!