Fasírozott tojással

Egyszerű töltött fasírozott, amely kiváló hüvelyesekből készült főzelékekhez. Jó választás hozzá a burgonyapüré vagy a főtt burgonya is savanyú uborkával.
recept,recept fotó,tyúk tojás,tyúk tojás,sertés darálthús,Sertéshús
Sertéshús
kategóriak
Sertéshús ›Hozzávalók
Hozzávalók
fokhagyma | 4 22 | gerezd kcal | |
hagyma | 70 31 | gramm kcal | |
kifli | 1 ?? | darab kcal | |
napraforgó olaj | 80 720 | milliliter kcal | |
sertés darálthús | 800 2080 | gramm kcal | |
só | 1.5 0 | teáskanál kcal | |
tyúk tojás | 6 528 | darab kcal | |
zsemlemorzsa | 50 187 | gramm kcal | |
zsemlemorzsa | 0 ?? | kcal | |
zsírszegény tej 1,5% | 50 24 | milliliter kcal |
Recept
1.
tyúk tojás 4 darab • kifli 1 darab • zsírszegény tej 1,5% 50 milliliter
A tojást keményre főzzük, lehűtjük majd megpucoljuk. A kifliket apróra vágjuk majd leöntjük tejjel.


3.
sertés darálthús 800 gramm • tyúk tojás 2 darab • só 1.5 teáskanál • fokhagyma 4 gerezd
Hozzáadjuk a húst, nyers tojást, sót és a préselt foghagymát. Újra jól összeverjük.


5.
Egy lapra zsemlemorzsát szórunk. Ráhelyezzük a húsos masszát. A közepére egy-egy kemény tojást helyezünk.

6.
A tojást becsomagoljuk.


8.
Előmelegített sütőben 180-190°C-on lefedve 40 percig sütjük, majd levesszük a fedőt és további 20 percig pirítjuk.

Jó étvágyat!