Fasírozott a házikenyérsütőből

Hihetetlenül egyszerű fasírozott elkészítése a házikenyérsütőből.
recept,recept fotó,sertés darálthús,burgonya,Sertéshús,Receptek kenyérsütő gépekhez,Gluténmentes ,Laktózmentes ,Szezonális receptek
Sertéshús
kategóriak
Sertéshús › Receptek kenyérsütő gépekhez › Gluténmentes › Laktózmentes › Szezonális receptek › Szezon - Burgonya ›Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 600 552 | gramm kcal | |
majoránna | 2 35 | evőkanál kcal | |
olivaolaj | 0 ?? | kcal | |
sertés darálthús | 500 1300 | gramm kcal | |
só | 2 0 | teáskanál kcal | |
tyúk tojás | 2 176 | darab kcal |
Recept
1. A hús elkészítése
sertés darálthús 500 gramm • tyúk tojás 2 darab • majoránna 2 evőkanál • só 2 teáskanál
Egy tálban összekeverjük az őrölt sertéshúst a tojással és hozzáadunk egy kis szárított majoránnát. A masszát megsózzuk és rendesen összekeverjük.

2.
burgonya 600 gramm
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és vastagra lereszeljük. A lereszelt burgonyát hozzáadjuk a hús keverékhez. Alaposan összekeverjük.

3. Sütés előtt
A sütőedényt a házi kenyérsütőből egy kicsit megkenjük olajjal. Belehelyezzük a a burgonyás húskeveréket. A keveréket kicsit megnyomjuk a kezünkkel.

4. Kenyérsütőben való sütés
A beállítjuk a programot:
Sütés (vagy hasonló, a gyártó által megadott programot- cca. 1 órára)
A húscipó súlya: kb 1000g
Színe: Közepesen barna.

Jó étvágyat!