szakacsreceptek.hu

Fasírozott a házikenyérsütőből

    

Hihetetlenül egyszerű fasírozott elkészítése a házikenyérsütőből.

Főzőcske

Adag

10

Az elkészítés ideje

2 h.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
burgonya600gramm
majoránna2evőkanál
olivaolaj-
sertés darálthús500gramm
2teáskanál
tyúk tojás2darab

1. A hús elkészítése

sertés darálthús 500 gramm  tyúk tojás 2 darab  majoránna 2 evőkanál   2 teáskanál

Egy tálban összekeverjük az őrölt sertéshúst a tojással és hozzáadunk egy kis szárított majoránnát. A masszát megsózzuk és rendesen összekeverjük.

A hús elkészítése

2. 

burgonya 600 gramm

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és vastagra lereszeljük. A lereszelt burgonyát hozzáadjuk a hús keverékhez. Alaposan összekeverjük.

3. Sütés előtt

olivaolaj

A sütőedényt a házi kenyérsütőből egy kicsit megkenjük olajjal. Belehelyezzük a a burgonyás húskeveréket. A keveréket kicsit megnyomjuk a kezünkkel.

Sütés előtt

4. Kenyérsütőben való sütés

A beállítjuk a programot:
Sütés (vagy hasonló, a gyártó által megadott programot- cca. 1 órára)
A húscipó súlya: kb 1000g
Színe: Közepesen barna.

Kenyérsütőben való sütés

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés