Fasírozott a házikenyérsütőből
Hihetetlenül egyszerű fasírozott elkészítése a házikenyérsütőből.
recept,recept fotó,sertés darálthús,burgonya,Sertéshús,Receptek kenyérsütő gépekhez,Gluténmentes ,Laktózmentes
Sertéshús
kategóriak
Sertéshús › Receptek kenyérsütő gépekhez › Gluténmentes › Laktózmentes › Szezon - Burgonya ›
Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 600 | gramm | |
majoránna | 2 | evőkanál | |
olivaolaj | - | ||
sertés darálthús | 500 | gramm | |
só | 2 | teáskanál | |
tyúk tojás | 2 | darab |
Recept
1. A hús elkészítése
sertés darálthús 500 gramm • tyúk tojás 2 darab • majoránna 2 evőkanál • só 2 teáskanál
Egy tálban összekeverjük az őrölt sertéshúst a tojással és hozzáadunk egy kis szárított majoránnát. A masszát megsózzuk és rendesen összekeverjük.
2.
burgonya 600 gramm
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és vastagra lereszeljük. A lereszelt burgonyát hozzáadjuk a hús keverékhez. Alaposan összekeverjük.
3. Sütés előtt
A sütőedényt a házi kenyérsütőből egy kicsit megkenjük olajjal. Belehelyezzük a a burgonyás húskeveréket. A keveréket kicsit megnyomjuk a kezünkkel.
4. Kenyérsütőben való sütés
A beállítjuk a programot:
Sütés (vagy hasonló, a gyártó által megadott programot- cca. 1 órára)
A húscipó súlya: kb 1000g
Színe: Közepesen barna.
Jó étvágyat!