Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Finom cukkinis lepény burgonyával
Karalábés burgonyás lepény
Burgonya-sárgarépás lepény
Burgonya lepény savanyú káposztával és sampinyon gombával
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Sűrű leves sonkával
Burgonya lepény piros paprikával.
NYÚLHÚS
Pácolt sült nyúl burgonyával
Ínyenc bab hagymán
HALAK
Lazac fűszernövény-mustáros bundában
Burgonya lepény gombával
Burgonya lepény karfiollal és brokkolival
SERTÉSHÚS
Árpagríz füstölt hússal és gombával
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
SÜTEMÉNYEK
Mákos-krémes szelet
ZÖLDSÉGLEVESEK
Tejfölös-kapros leves
Epres-túrós desszert
HÚSLEVESEK
Bográcsos gulyás bogrács nélkül
Granko szelet
Grillezett tintahal
ÉDES ÉTELEK
Darázsfészek
HÚSSALÁTÁK
Sonkás-sajtos tésztasaláta
KALÁCSOK
Túrós pite
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés