Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Finom cukkinis lepény burgonyával
Karalábés burgonyás lepény
Burgonya-sárgarépás lepény
Burgonya lepény savanyú káposztával és sampinyon gombával
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Sűrű leves sonkával
Burgonya lepény piros paprikával.
NYÚLHÚS
Pácolt sült nyúl burgonyával
Ínyenc bab hagymán
HALAK
Lazac fűszernövény-mustáros bundában
Burgonya lepény gombával
Burgonya lepény karfiollal és brokkolival
SERTÉSHÚS
Árpagríz füstölt hússal és gombával
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
Pirított nyúlmáj
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés