Nemzeti konyha▼
Több▼
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Finom cukkinis lepény burgonyával
Karalábés burgonyás lepény
Burgonya-sárgarépás lepény
Burgonya lepény savanyú káposztával és sampinyon gombával
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Sűrű leves sonkával
Burgonya lepény piros paprikával.
NYÚLHÚS
Pácolt sült nyúl burgonyával
Ínyenc bab hagymán
HALAK
Lazac fűszernövény-mustáros bundában
Burgonya lepény gombával
Burgonya lepény karfiollal és brokkolival
SERTÉSHÚS
Árpagríz füstölt hússal és gombával
SÜTEMÉNYEK
Diós krémes sütemény
HÚSLEVESEK
Karácsonyi káposztaleves
APRÓSÜTEMÉNY
Diós stangli
Répás sütemény túróval
KENYÉR
Lágy teljes kiőrlésű kenyér
ÉDES ÉTELEK
Karácsonyi guba.
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Mézes sütőtök fahéjjal
CSIRKEHÚS
Csirke rolád darált hússal
Párolt zöldség kókusszal
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Krumpli Gnocchi
HALSALÁTÁK
Tonhal saláta
FALATKÁK
Medvehagymás sós sütemény
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés