szakacsreceptek.hu

Balkán tüzes hús

    

A pikáns ételek kedvelőinek.

Főzőcske

Adag

5

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
fekete bors, őrölt-
fokhagyma3csipet
füstölt szalonna60gramm
gomba100gramm
hagyma80gramm
ketchup2evőkanál
lecsó konzerv150gramm
pepperóni konzerv1darab
sertéscomb600gramm
sertészsír100gramm

1. 

sertéscomb 600 gramm

A megmosott húsról leszedjük a hártyát, nagyobb csíkokra vágjuk.

2. 

sertészsír 100 gramm  füstölt szalonna 60 gramm  hagyma 80 gramm  gomba 100 gramm

Hagymát és gombát felvágjuk. Mélyebb serpenyőben a zsiradékot felforrósítjuk, szalonna kockákat és hagymát pirítunk. Hozzáadjuk a fűszerezett sózott húst, és állandó keverés mellett pirítjuk.

3. 

pepperóni konzerv 1 darab  lecsó konzerv 150 gramm  fokhagyma 3 csipet  ketchup 2 evőkanál  fekete bors, őrölt

Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a pfefferóni paprikát, gombát, préselt foghagymát és a végén lecsót, amelyről leszűrtük a levét. Ketchuppal ízesítjük. Hozzáadunk fűszereket és pároljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés