szakacsreceptek.hu

Balkán tüzes hús

A pikáns ételek kedvelőinek.

 

Adag: 5

Az elkészítés ideje: 60 min.

    

Főzőcske: 

Értékelés: 

 

kategóriak:   

 

 
 
Fekete bors, őrölt
Fokhagyma3csipet
Füstölt szalonna60gramm
Gomba100gramm
Hagyma80gramm
Ketchup2evőkanál
Lecsó konzerv150gramm
Pepperóni konzerv1darab
Sertéscomb600gramm
Sertészsír100gramm

1. 

sertéscomb 600 g

A megmosott húsról leszedjük a hártyát, nagyobb csíkokra vágjuk.

2. 

sertészsír 100 g  füstölt szalonna 60 g  hagyma 80 g  gomba 100 g

Hagymát és gombát felvágjuk. Mélyebb serpenyőben a zsiradékot felforrósítjuk, szalonna kockákat és hagymát pirítunk. Hozzáadjuk a fűszerezett sózott húst, és állandó keverés mellett pirítjuk.

3. 

pepperóni konzerv 1 db  lecsó konzerv 150 g  fokhagyma 3 csipet  ketchup 2 EK  fekete bors, őrölt

Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a pfefferóni paprikát, gombát, préselt foghagymát és a végén lecsót, amelyről leszűrtük a levét. Ketchuppal ízesítjük. Hozzáadunk fűszereket és pároljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Bejelentkezés