RECEPTEK

Nyárs gőzfazékban

Nyárs gőzfazékban

Egy nyárs zsiradék nélkül

recept,recept fotó,sertéskaraj,hagyma,gomba,kolbász,burgonya,Sertéshús,Receptek ételpárolókhoz,Gluténmentes ,Laktózmentes ,Szezonális receptek

Sertéshús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

burgonya500gramm
gomba250gramm
grill fűszerkeverék-
hagyma-
kolbász200gramm
piros paprika-
répa250
sertéskaraj400gramm

 

Recept

1. 

sertéskaraj 400 gramm  hagyma  gomba 250 gramm  kolbász 200 gramm  piros paprika

A húst megmossuk, kisebb kockákra vágjuk.A hagymát megpucoljuk, negyedekre vágjuk és szétszedjük szeletekre. A sampinyon gombát megmossuk a nagyobbakat félbe vágjuk, a kolbászt karikákra vágjuk, a paprikát csíkokra vágjuk. Az alapanyagokat felváltva egy pálcikára húzzuk fel.

2. 

grill fűszerkeverék

Az elkészített nyársakat borsozzuk meg. Ezután helyezzük el a gőzedény alsó részébe (első). 30-35 percig pároljuk.

3. Finom ebéd egy főzéssel egyszerre

burgonya 500 gramm  répa 250

A gőzedény felső részébe ( második), helyezzük el a felszeletelt burgonyát és a karikákra vágott friss sárgarépát.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés