Nyárs gőzfazékban
Egy nyárs zsiradék nélkül
recept,recept fotó,sertéskaraj,hagyma,gomba,kolbász,burgonya,Sertéshús,Receptek ételpárolókhoz,Gluténmentes ,Laktózmentes
Sertéshús
kategóriak
Sertéshús › Receptek ételpárolókhoz › Gluténmentes › Laktózmentes › Szezon - Hagyma › Szezon - Burgonya ›
Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 500 | gramm | |
gomba | 250 | gramm | |
grill fűszerkeverék | - | ||
hagyma | - | ||
kolbász | 200 | gramm | |
piros paprika | - | ||
répa | 250 | ||
sertéskaraj | 400 | gramm |
Recept
1.
sertéskaraj 400 gramm • hagyma • gomba 250 gramm • kolbász 200 gramm • piros paprika
A húst megmossuk, kisebb kockákra vágjuk.A hagymát megpucoljuk, negyedekre vágjuk és szétszedjük szeletekre. A sampinyon gombát megmossuk a nagyobbakat félbe vágjuk, a kolbászt karikákra vágjuk, a paprikát csíkokra vágjuk. Az alapanyagokat felváltva egy pálcikára húzzuk fel.
2.
Az elkészített nyársakat borsozzuk meg. Ezután helyezzük el a gőzedény alsó részébe (első). 30-35 percig pároljuk.
3. Finom ebéd egy főzéssel egyszerre
A gőzedény felső részébe ( második), helyezzük el a felszeletelt burgonyát és a karikákra vágott friss sárgarépát.
Jó étvágyat!