Nyárs gőzfazékban

Egy nyárs zsiradék nélkül
recept,recept fotó,sertéskaraj,hagyma,gomba,kolbász,burgonya,Sertéshús,Receptek ételpárolókhoz,Gluténmentes ,Laktózmentes
Sertéshús
kategóriak
Sertéshús › Receptek ételpárolókhoz › Gluténmentes › Laktózmentes › Szezon - Hagyma › Szezon - Burgonya ›Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 500 460 | gramm kcal | |
gomba | 250 40 | gramm kcal | |
grill fűszerkeverék | 0 ?? | kcal | |
hagyma | 0 ?? | kcal | |
kolbász | 200 622 | gramm kcal | |
piros paprika | 0 ?? | kcal | |
répa | 250 ?? | kcal | |
sertéskaraj | 400 ?? | gramm kcal |
Recept
1.
sertéskaraj 400 gramm • hagyma • gomba 250 gramm • kolbász 200 gramm • piros paprika
A húst megmossuk, kisebb kockákra vágjuk.A hagymát megpucoljuk, negyedekre vágjuk és szétszedjük szeletekre. A sampinyon gombát megmossuk a nagyobbakat félbe vágjuk, a kolbászt karikákra vágjuk, a paprikát csíkokra vágjuk. Az alapanyagokat felváltva egy pálcikára húzzuk fel.

2.
Az elkészített nyársakat borsozzuk meg. Ezután helyezzük el a gőzedény alsó részébe (első). 30-35 percig pároljuk.
3. Finom ebéd egy főzéssel egyszerre
A gőzedény felső részébe ( második), helyezzük el a felszeletelt burgonyát és a karikákra vágott friss sárgarépát.

Jó étvágyat!