RECEPTEK

Egyben sült fasírt tepsiben

Egyben sült fasírt tepsiben

Lágy fasírt tepsiben készítve. Burgonyapürével az ideális.

recept,recept fotó,tyúk tojás,hagyma,sertés darálthús,Sertéshús,Szezonális receptek

Sertéshús

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

1 h. 20 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fekete bors, őrölt½teáskanál
fokhagyma4gerezd
hagyma100gramm
kifli3darab
napraforgó olaj2evőkanál
sertés darálthús800gramm
2teáskanál
tyúk tojás3darab
zsírszegény tej 1,5%200milliliter

 

Recept

1. 

kifli 3 darab  zsírszegény tej 1,5% 200 milliliter  tyúk tojás 3 darab  hagyma 100 gramm

A kiflit felvágjuk és egy tálba helyezzük. Leöntjük tejjel, hozzáadjuk a tojást és az apróra vágott hagymát. Összekeverjük.

2. 

sertés darálthús 800 gramm   2 teáskanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál  fokhagyma 4 gerezd

Majd hozzáadjuk a darált húst, sót, borsot és a préselt fokhagymát.

3. 

A masszát botmixerrel pépesítjük.

4. 

napraforgó olaj 2 evőkanál

Kisebb tepsit kikenünk olajjal és a masszát egyenletesen elosztjuk.

5. 

Előmelegített sütőben közepes hőfokon alufóliával letakarva kb 30 percig sütjük.

6. 

Majd levesszük az alufóliát és további 30 percig sütjük.

7. 

Az utolsó 10 percre maximumra állítjuk a hőmérsékletet, és ropogósra sütjük a fasírt tetejét.

8. 

A fasírtot kivesszük a tepsiből és felvágjuk. Készen is van a tálaláshoz.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit