szakacsreceptek.hu
minden receptek > Fő ételek > Főzelékek és mártások

Főzelékek és mártások

 

Spenót főzelék, friss spenótból

Spenót főzelék, friss spenótból

Ízletes és egészséges spenót a gyermekeknek és a felnőtteknek is, nem csak a böjt napjain.Több megtekintése

Gombamártás knédlivel

Gombamártás knédlivel

A knédlivel tálalt gombamártás, kitűnő, gyors és húsmentes ebéd.Több megtekintése

Sárgaborsó főzelék

Sárgaborsó főzelék

A sárgaborsó főzelék főtt füstölt hússal, megszórva pirított hagymával, és finom friss kenyérrel a legfinomabb.Több megtekintése

Paradicsompüréből készült mártás

Paradicsompüréből készült mártás

A mártást tálalhatjuk főtt vagy sült húsokhoz is, illetve húsgolyókhoz. Köretként knédlit vagy főtt burgonyát ajánlunk.Több megtekintése

Tartármártás tejfölből

Tartármártás tejfölből

Könnyű tartármártás, amely kiváló rántott ételekhez.Több megtekintése

Kapros tökfőzelék

Kapros tökfőzelék

Klasszikus nyári főzelék. Főtt krumplival, fasírozottal vagy tükörtojással tálaljuk.Több megtekintése

Mártás fehér babból virslivel

Mártás fehér babból virslivel

Kedvelt mártás fehér babból. Ropogósra pirított virslivel és kenyérrel tálaljuk.Több megtekintése

Kelkáposzta főzelék burgonyával

Kelkáposzta főzelék burgonyával

Klasszikus recept nagymamáink konyhájából egy kelkáposzta főzelék elkészítésére.Több megtekintése

Lencsés krumplifőzelék

Lencsés krumplifőzelék

Főzelék lencséből és krumpliból.Több megtekintése

Spenót főzelék mirelit spenótból

Spenót főzelék mirelit spenótból

Hagyományosan a spenót főzeléket főtt krumplival és tükörtojással tálaljuk.Több megtekintése

 

 
 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Bejelentkezés