Nektarin chutney

Pikáns nektarin chutney amelyet főleg kis mennyiségben a vegetáriánus ételekhez tálalnak. Nagyom finom például a zöldséges kari mellé.
recept,recept fotó,nektarin,fehér bors, őrölt,chili ,Főzelékek és mártások,Indiai receptek,Gluténmentes
Főzelékek és mártások
Indiai receptek
kategóriak
Főzelékek és mártások › Indiai receptek › Gluténmentes › Szezon - Nektarin › Ázsiai konyha ›Hozzávalók
Hozzávalók
| Ananász szósz joghurttal recept | 0 ?? | kcal | |
| Basmati rizs- recept recept | 0 ?? | kcal | |
| Zöldségcurry recept | 0 ?? | kcal | |
| chili | ¼ 4 | teáskanál kcal | |
| citrom | 0 ?? | kcal | |
| fehér bors, őrölt | ¼ 4 | teáskanál kcal | |
| gyömbérgyökér | 10 3 | gramm kcal | |
| nektarin | 350 126 | gramm kcal | |
| nádcukor | 1 40 | evőkanál kcal |
Recept

2.
gyömbérgyökér 10 gramm • nádcukor 1 evőkanál • fehér bors, őrölt ¼ teáskanál • chili ¼ teáskanál
Hozzáadjuk a lereszelt gyömbért, cukrot és a fűszereket.

3.
Főzzük amíg a mártás besűrűsödik.


5.
Tisztára mosott üvegekbe szedjük és rögtön le is zárjuk. Hűvös helyre helyezzük.

6. Tálalási tippünk
Zöldségcurry recept • Basmati rizs- recept recept • Ananász szósz joghurttal recept

Jó étvágyat!






















