RECEPTEK

Nektarin chutney

Nektarin chutney

Pikáns nektarin chutney amelyet főleg kis mennyiségben a vegetáriánus ételekhez tálalnak. Nagyom finom például a zöldséges kari mellé.

recept,recept fotó,nektarin,fehér bors, őrölt,chili ,Főzelékek és mártások,Indiai receptek,Gluténmentes

Főzelékek és mártások

Indiai receptek

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Ananász szósz joghurttal recept-
Basmati rizs- recept recept-
Zöldségcurry recept-
chili ¼teáskanál
citrom-
fehér bors, őrölt¼teáskanál
gyömbérgyökér10gramm
nektarin350gramm
nádcukor1evőkanál

 

Recept

1. 

nektarin 350 gramm

A megmosott és kimagvalt nektarint egy centis darabokra aprítjuk.

2. 

gyömbérgyökér 10 gramm  nádcukor 1 evőkanál  fehér bors, őrölt ¼ teáskanál  chili  ¼ teáskanál

Hozzáadjuk a lereszelt gyömbért, cukrot és a fűszereket.

3. 

Főzzük amíg a mártás besűrűsödik.

4. 

citrom

Egy egész citrom levét öntünk hozzá.

5. 

Tisztára mosott üvegekbe szedjük és rögtön le is zárjuk. Hűvös helyre helyezzük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit