Nektarin chutney
Pikáns nektarin chutney amelyet főleg kis mennyiségben a vegetáriánus ételekhez tálalnak. Nagyom finom például a zöldséges kari mellé.
recept,recept fotó,nektarin,fehér bors, őrölt,chili ,Főzelékek és mártások,Indiai receptek,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Főzelékek és mártások
Indiai receptek
kategóriak
Főzelékek és mártások Indiai receptek Gluténmentes Szezonális receptek Ázsiai konyha Szezon - Nektarin
Hozzávalók
Hozzávalók
Ananász szósz joghurttal recept | - | ||
Basmati rizs- recept recept | - | ||
Zöldségcurry recept | - | ||
chili | ¼ | teáskanál | |
citrom | - | ||
fehér bors, őrölt | ¼ | teáskanál | |
gyömbérgyökér | 10 | gramm | |
nektarin | 350 | gramm | |
nádcukor | 1 | evőkanál |
Recept
2.
gyömbérgyökér 10 gramm • nádcukor 1 evőkanál • fehér bors, őrölt ¼ teáskanál • chili ¼ teáskanál
Hozzáadjuk a lereszelt gyömbért, cukrot és a fűszereket.
3.
Főzzük amíg a mártás besűrűsödik.
5.
Tisztára mosott üvegekbe szedjük és rögtön le is zárjuk. Hűvös helyre helyezzük.
6. Tálalási tippünk
Zöldségcurry recept • Basmati rizs- recept recept • Ananász szósz joghurttal recept
Jó étvágyat!