Nemzeti konyha
Több
ZÖLDSÉGLEVESEK
Sárga paradicsomleves
ÉDES ÉTELEK
Zabpehely felfújt
ÉDESSÉGEK
Búza karamellgolyók
KUGLÓFOK
Hokaido kuglóf túróval
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Céklasaláta citromfűvel
KALÁCSOK
Fahéjas kenyérke
Kuglóf teljes kiőrlésű lisztből
DESSZERTEK POHARAKBAN
Házi csokis puding
Hajdina kuglóf kókuszdióval
MUFFINOK
Kefires muffin szilvalekvárral
Kardamom rizspuding almával
Céklasaláta körtével
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Joghurtos saláta répából és káposztából.
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés