Nemzeti konyha▼
Több▼
Csirkehús 124
Sertéshús 158
Pulykahús 25
Marhahús 39
Kacsahús 18
Borjúhús 8
Nyúlhús 5
Borjúhús 2
Vadhús 2
CSIRKEHÚS
Egyszerű csirkemell brokkolival
SERTÉSHÚS
Töltött kelkáposzta levelek, paradicsommártásban
Fasírozott a házikenyérsütőből
MARHAHÚS
Marhacomb vörösborban
Sült sertéshús sárgarépával.
KACSAHÚS
Sült kacsamell bormártással
Körtés kacsasült
Árvai sün
BORJÚHÚS
Borjúmáj laskagombával
Kacsamáj hagymamártásban
PULYKAHÚS
Sült pulyka szeletek
Árpagríz füstölt hússal és gombával
SÜTEMÉNYEK
Diós krémes sütemény
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Spenót főzelék, friss spenótból
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Lencseleves tejjel
HÚSLEVESEK
Pacal leves
BEFŐTTEK
A cékla befőzése - tormával együtt
ZÖLDSÉGLEVESEK
Káposztás paradicsomos leves
KALÁCSOK
Túrós almás sütike
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Rakott káposzta
Tofus-padlizsános burger répával
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Niva sajtkrém
LIKŐRÖK
Csokoládélikőr
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés