RECEPTEK

Gombás sertésszelet

Gombás sertésszelet

Finom sertésszelet friss sampinyon gombával. Köretként tálalhatjuk rizzsel, tarhonyával vagy burgonyapürével.

recept,recept fotó,sertéskaraj,gomba,Sertéshús

Sertéshús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

kategóriak

Sertéshús  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fekete bors, őrölt-
finomliszt3evőkanál
gomba280gramm
hagyma1darab
köménymag, őrölt1csipet
piros paprika, őrölt-
sertéskaraj450gramm
szegfűbors-
-
teljes zsírtartalmú mustár-
víz-
árvai szalonna100gramm

 

Recept

1. 

sertéskaraj 450 gramm    fekete bors, őrölt  piros paprika, őrölt  teljes zsírtartalmú mustár

A sertéskarajt vékony szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt pirospaprikával és mustárral megkenjük.

2. 

A szeleteket hirtelen mindkét oldalról egy kevés olajban megpirítjuk.

3. 

hagyma 1 darab  gomba 280 gramm  árvai szalonna 100 gramm

Apróra vágott szalonnát pirítunk hozzáadjuk az apróra vágott hagymát. Miután a hagymát üvegesre dinszteltük, hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott gombát, amit egy rövid ideig sütjük.

4. 

köménymag, őrölt 1 csipet  víz  szegfűbors  finomliszt 3 evőkanál

Ezután a sült húshoz adjuk hozzá. Felöntjük vízzel, hozzáadjuk a köménymagot és letakarva puhára dinszteljük a húst. Besűrítjük lisztel amit vízzel keverünk szét, beleöntjük és 10 percig még főzzük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés