Nemzeti konyha
Több
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Sűrű leves sonkával
GOMBALEVESEK
Ízletes rizikegomba leves
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Párolt káposzta tempeh-vel
SERTÉSHÚS
Húsos - csicseriborsós tekercs
FALATKÁK
Tepertős pogácsák
ZÖLDSÉGLEVESEK
Juhtúró leves krumplival
Gombás rántotta barna gyűrűstinóru gombából
Húsos-zöldséges rétes leveles tésztából
Laskagomba leves fokhagymával
Töltött padlizsán bundában
Káposzta szalonnával
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Céklasaláta körtével
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Joghurtos saláta répából és káposztából.
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés