Csirke comb szeletek

Csont nélküli sült csirke combok burgonyával és három fajt sajttal.
recept,recept fotó,burgonya,kicsontozott csirkecomb,cottage cheese sajt,Csirkehús,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
Ementáli sajt | 50 192 | gramm kcal | |
balkányi típusú sajt | 50 130 | gramm kcal | |
burgonya | 1200 1104 | gramm kcal | |
chili paprikás mártás | 0 ?? | kcal | |
cottage cheese sajt | 180 272 | gramm kcal | |
hagyma | 120 53 | gramm kcal | |
kicsontozott csirkecomb | 1 2000 | kilogramm kcal | |
napraforgó olaj | 0 ?? | kcal | |
piros paprika, őrölt | 0 ?? | kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
víz | 100 0 | milliliter kcal |
Recept

2.
...és kiklopfoljuk.

3.
Minden egyes szeletett mindkét oldaláról megsózzuk és meghintjük őrölt pirospaprikával.

4.
Forró olajban mindkét oldaláról a húst hirtelen kisütjük és a sütőedénybe rakjuk. A húsra rácsepegtetjük az olajat amiben sült.


6.
Karikákra szeleteljük és rárakjuk a húsra.

7.
hagyma 120 gramm • chili paprikás mártás • víz 100 milliliter
A hagymát megpucoljuk, karikákra vágjuk. Szétszedjük a karikákat és a burgonyára rakjuk. Chilli mártással csepegtetjük meg. Vízzel felöntjük, és a sütőedényt letakarjuk. Előmelegített sütőben 200°C 25 percig sütjük.

8.
cottage cheese sajt 180 gramm • balkányi típusú sajt 50 gramm • Ementáli sajt 50 gramm
Cottage sajtot összekeverjük a reszelt ementális sajttal és a balkán sajttal.

9.
A húst kiszedjük a burgonya alól és minden egyes szeletre rá rakjuk a sajtos tölteléket.

10.
Forró sütőben 15 percig hirtelen besütjük.

11.
Tálalhatjuk savanyú uborkával vagy friss zöldség salátával.

Jó étvágyat!