RECEPTEK

Zöldséges halleves

Zöldséges halleves

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Sűrű leves zöldségből és halfiléből készítve. Ajánljuk a leves elkészítéséhez 100 % filét vásárolni amelyek nem tartalmaznak tartósító szereket. A legjobb az a halfilé amely egyenesen feldolgozásra és fagyasztásra került. Természetesen a leves elkészítéséhez használhatunk bármilyen más mirelit vagy friss halat is. Viszont ebben az esetben, alaposan vigyázni kell fogyasztás közben a halcsontokra.

recept,recept fotó,répa,petrezselyem,piros paprika,halleves,halfilé,vöröshagyma,Húslevesek,Laktózmentes ,Gluténmentes ,Szezonális receptek

Húslevesek

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

50 min.

Nehézség

nagy

Hozzávalók

Hozzávalók

paprikás paszta, gyulyásba

0

??

kcal

halfilé

400

340

gramm

kcal

halleves

2

??

darab

kcal

napraforgó olaj

4

540

evőkanál

kcal

petrezselyem

100

63

gramm

kcal

petrezselyem zöldje

0

??

kcal

piros paprika

250

73

gramm

kcal

piros paprika, őrölt

1.5

24

teáskanál

kcal

répa

200

90

gramm

kcal

½

0

teáskanál

kcal

víz

½

0

liter

kcal

víz

300

0

milliliter

kcal

vöröshagyma

100

40

gramm

kcal

őrölt csípős pirospaprika

½

8

teáskanál

kcal

 

Recept

1. 

répa 200 gramm  petrezselyem 100 gramm  piros paprika 250 gramm

A répát és a petrezselymet megpucoljuk és megmossuk. A paprikát megpucoljuk és megmossuk.

A répát és a petrezselymet megpucoljuk és...

2. 

napraforgó olaj 4 evőkanál  vöröshagyma 100 gramm

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és...

3. 

A répát és a petrezselymet vastagon lereszeljük.

A répát és a petrezselymet vastagon...

4. 

A paprikát apró darabokra szeleteljük fel.

A paprikát apró darabokra szeleteljük fel....

5. 

 ½ teáskanál  piros paprika, őrölt 1.5 teáskanál  őrölt csípős pirospaprika ½ teáskanál

A zöldségeket a hagymához adjuk, megsózzuk, és hozzáadjuk a fűszereket. összekeverjük.

A zöldségeket a hagymához adjuk, megsózzuk,...

6. 

víz ½ liter

Hozzáadjuk a vizet és 25 percig főzzük.

Hozzáadjuk a vizet és 25 percig főzzük....

7. 

halleves 2 darab  víz 300 milliliter

Leveskockára forró vizet öntünk és felengedjük.

Leveskockára forró vizet öntünk és...

8. 

Majd hozzáöntjük a leveshez, botmixerrel a zöldséget félig turmixoljuk.

Majd hozzáöntjük a leveshez, botmixerrel a...

9. 

Vissza helyezzük a tűzre...

Vissza helyezzük a tűzre......

10. 

halfilé 400 gramm

...és hozzáadjuk a felengedett, felszeletelt halfilét. Tíz percig főzzük.

...és hozzáadjuk a felengedett, felszeletelt...

11. 

petrezselyem zöldje  paprikás paszta, gyulyásba

Tálaláskor megszórjuk friss apróra vágott petrezselyem levéllel. Kenyérrel fogyasztjuk. Ízlés szerint ízesíthetjük pikáns piros arany pasztával.

Tálaláskor megszórjuk friss apróra vágott...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés