Hagymás pisztráng répával és sampinyon gombával.

Finom hagymás pisztráng gőzedényben készítve.
recept,recept fotó,pisztráng,gomba,répa,Halak,Receptek ételpárolókhoz,Gluténmentes ,Laktózmentes ,Szezonális receptek
Halak
kategóriak
Halak › Receptek ételpárolókhoz › Gluténmentes › Laktózmentes › Szezonális receptek › Szezon - Sárgarépa ›Hozzávalók
Hozzávalók
fokhagyma | 0 ?? | kcal | |
gomba | 150 24 | gramm kcal | |
hagyma | 300 132 | gramm kcal | |
pisztráng | 2 ?? | darab kcal | |
répa | 200 90 | gramm kcal | |
só | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
pisztráng 2 darab • hagyma 300 gramm • fokhagyma • só
A pisztrángot megmossuk megpucoljuk és a belsejét megtöltjük apróra vágott hagymával és fokhagymával. Megsózzuk. A gőzedény alsó edényét megtöltjük apróra vágott hagymával és bele rakjuk az elkészített pisztrángokat.

2.
gomba 150 gramm • répa 200 gramm
A gomb§kat megmossuk, megpucoljuk és vékony szeletekre vágjuk. A gőzedény felső részébe helyezzük el a sampinyon gombákat és a répát. 25 percig pároljuk.

Jó étvágyat!