Hagymás pisztráng répával és sampinyon gombával.
Finom hagymás pisztráng gőzedényben készítve.
recept,recept fotó,pisztráng,gomba,répa,Halak,Receptek ételpárolókhoz,Szezonális receptek,Gluténmentes ,Laktózmentes
Halak
kategóriak
Halak Receptek ételpárolókhoz Szezonális receptek Gluténmentes Laktózmentes Szezon - Sárgarépa
Recept
1.
pisztráng 2 darab • hagyma 300 gramm • fokhagyma • só
A pisztrángot megmossuk megpucoljuk és a belsejét megtöltjük apróra vágott hagymával és fokhagymával. Megsózzuk. A gőzedény alsó edényét megtöltjük apróra vágott hagymával és bele rakjuk az elkészített pisztrángokat.
2.
gomba 150 gramm • répa 200 gramm
A gomb§kat megmossuk, megpucoljuk és vékony szeletekre vágjuk. A gőzedény felső részébe helyezzük el a sampinyon gombákat és a répát. 25 percig pároljuk.
Jó étvágyat!