szakacsreceptek.hu

Hagymás pisztráng répával és sampinyon gombával.

    

Finom hagymás pisztráng gőzedényben készítve.

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

25 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
fokhagyma-
gomba150gramm
hagyma300gramm
pisztráng2darab
répa200gramm
-

1. 

pisztráng 2 darab  hagyma 300 gramm  fokhagyma 

A pisztrángot megmossuk megpucoljuk és a belsejét megtöltjük apróra vágott hagymával és fokhagymával. Megsózzuk. A gőzedény alsó edényét megtöltjük apróra vágott hagymával és bele rakjuk az elkészített pisztrángokat.

2. 

gomba 150 gramm  répa 200 gramm

A gomb§kat megmossuk, megpucoljuk és vékony szeletekre vágjuk. A gőzedény felső részébe helyezzük el a sampinyon gombákat és a répát. 25 percig pároljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés