Oakland saláta

Zöldséggel teli laktató és finom saláta gombával. Ajánlatos akár főételként is tálalni.
recept,recept fotó,répa,cukkini,gomba,tölgylevélsaláta,jégsaláta,Zöldségsaláták,Gluténmentes ,Laktózmentes
Zöldségsaláták
kategóriak
Zöldségsaláták › Gluténmentes › Laktózmentes › Szezon - Jégsaláta › Szezon - Cukkini › Szezon - Sárgarépa ›Hozzávalók
Hozzávalók
| balzsamecet | ½ 7 | evőkanál kcal | |
| cukkini | 250 45 | gramm kcal | |
| gomba | 350 56 | gramm kcal | |
| jégsaláta | 100 13 | gramm kcal | |
| olivaolaj | 2 264 | evőkanál kcal | |
| répa | 250 113 | gramm kcal | |
| só | 0 ?? | kcal | |
| tölgylevélsaláta | 100 13 | gramm kcal |
Recept
1.
olivaolaj 1 evőkanál • répa 250 gramm
A kisebb sárgarépákat hasábokra szeleteljük, egy cseppnyi olajon grill serpenyőben 5 - 10 percig pirítjuk úgy, hogy egy kicsit ropogósak maradjanak.



4. Tálalás
tölgylevélsaláta 100 gramm • jégsaláta 100 gramm • balzsamecet ½ evőkanál • olivaolaj 1 evőkanál • só
A saláta leveleket egy nagyobb mély tányérba tépkedjük, megcsepegtetjük balzsamecettel. A tetejére ráhelyezzük a megpirított répát, cukkinit és sampinyon gombát. Durva szemű sóval sózzuk, és olíva olajjal megcsepegtetjük.

Jó étvágyat!























