Oakland saláta

Zöldséggel teli laktató és finom saláta gombával. Ajánlatos akár főételként is tálalni.
recept,recept fotó,répa,cukkini,gomba,tölgylevélsaláta,jégsaláta,Zöldségsaláták,Gluténmentes ,Laktózmentes ,Szezonális receptek
Zöldségsaláták
kategóriak
Zöldségsaláták › Gluténmentes › Laktózmentes › Szezonális receptek › Szezon - Jégsaláta › Szezon - Cukkini › Szezon - Sárgarépa ›Hozzávalók
Hozzávalók
balzsamecet | ½ 7 | evőkanál kcal | |
cukkini | 250 45 | gramm kcal | |
gomba | 350 56 | gramm kcal | |
jégsaláta | 100 13 | gramm kcal | |
olivaolaj | 2 264 | evőkanál kcal | |
répa | 250 113 | gramm kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tölgylevélsaláta | 100 13 | gramm kcal |
Recept
1.
olivaolaj 1 evőkanál • répa 250 gramm
A kisebb sárgarépákat hasábokra szeleteljük, egy cseppnyi olajon grill serpenyőben 5 - 10 percig pirítjuk úgy, hogy egy kicsit ropogósak maradjanak.



4. Tálalás
tölgylevélsaláta 100 gramm • jégsaláta 100 gramm • balzsamecet ½ evőkanál • olivaolaj 1 evőkanál • só
A saláta leveleket egy nagyobb mély tányérba tépkedjük, megcsepegtetjük balzsamecettel. A tetejére ráhelyezzük a megpirított répát, cukkinit és sampinyon gombát. Durva szemű sóval sózzuk, és olíva olajjal megcsepegtetjük.

Jó étvágyat!