Nemzeti konyha▼
Több▼
Zöldséglevesek 75
Húslevesek 35
Levesek hüvelyesekből 34
Gombalevesek 16
4
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
KALÁCSOK
Hagyományos cseresznyés pite
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
Krémes barackos szelet
Puncsos szelet
APRÓSÜTEMÉNY
Grillázs szelet
Diós krémes sütemény
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Édes savanyú bableves
SERTÉSHÚS
Sült sertéscomb
Mákos krémes
Krémszelet mascarpone-val
CSIRKEHÚS
Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Párolt zöldség kókusszal
Kókuszos bojtocska
Nyárs gőzfazékban
ÉDES ÉTELEK
Túrós gyümölcsös gombócok
KACSAHÚS
Kacsamell gyümölcsszósszal
Mogyorós-csokoládés szívecskék
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Babsaláta kuszkusszal
Káposztás csirke combok
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés