Nemzeti konyha
Több
Húsok 380
Húsnélküli ételek 176
Halak 63
Tészták 57
Pizza 3
Főzelékek és mártások 47
Rizottó 12
Édes ételek 71
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Patiszonfőzelék
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pirított Shimeji gomba
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Párolt zöldség kókusszal
SERTÉSHÚS
Töltött besütött kifli
Sertés kockák zöldséges - tejfölös mártásban
MARHAHÚS
Szegedi gulyás marhahússal
HALAK
Hagymás pisztráng répával és sampinyon gombával.
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
Camembert sajt leveles tésztában
Csevapcsicsa gőzedényben készítve
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés