minden receptek > Saláták > Befőttek
minden receptek > Saláták > Befőttek
Sok recept van a gouache-hoz vagy a kovászos uborkára. Mi most ezekből kínálunk egyet közülük.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
nagy
Frissen szedett, gyorsan fagyasztott medvehagyma. Kiváló fűszernövény levesekhez, mártásokhoz....és egész télen.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
15 min.Nehézség
alacsony
Pikáns uborka édes-savanyú öntetben. A megadott mennyiségből 5-8 cm-es uborkákból 7 darab hét deciliteres üveget készíthetünk el.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
közepes
Kiváló dzsem apró, savanykás, kék szőlőből. Az elkészítésénél tartósítószer mentes cukor és befőzési nádcukor került felhasználásra. A dzsem megfelelő sűrűségű, alkalmas palacsintára, süteményekre vagy a krémtorta piskótájára.
Főzőcske
ZuzkaAz elkészítés ideje
—Nehézség
közepes
A cékla nagyon egészséges zöldség. Nagyon finom és könnyű ételeket készíthetünk belőle. A cékla tormával egy igazán finom és egészséges köret a finom húsok mellé.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
alacsony
A befőzött vargányát, édesnyelű tinórut és a barna tinórut hagymával fogyasszuk, azokhoz az ételekhez, amelyekhez savanyú uborkát szoktunk fogyasztani.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
közepes
A húsvéti asztal elengedhetetlen ínyencsége a sonka mellé tálalt torma.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
30 min.Nehézség
alacsony
Házi csemegeuborka. Az uborka már egy hónap után a befőzést követően fogyasztható. A megadott mennyiségből ( kb 10 cm uborkák ) 25 darab hétdecis pohár uborkát kapunk.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
—Nehézség
alacsony