RECEPTEK

Torma télire

Torma télire

A húsvéti asztal elengedhetetlen ínyencsége a sonka mellé tálalt torma.

recept,recept fotó,friss torma gyökér,alma ,Befőttek,Gluténmentes ,Laktózmentes ,Szezonális receptek

Befőttek

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

alma 300gramm
ecet1deciliter
friss torma gyökér300gramm
kristálycukor2evőkanál
½teáskanál
víz2.5deciliter

 

Recept

1. 

friss torma gyökér 300 gramm  alma  300 gramm

A tormának és az almáknak lehámozzuk a héját, megmossuk .

2. 

Apró lyukú reszelőn lereszeljük.

3. 

víz 2.5 deciliter  ecet 1 deciliter   ½ teáskanál  kristálycukor 2 evőkanál

A megadott alapanyagokból elkészítjük az öntettet és felforraljuk.

4. 

Hozzáadjuk az elkészített tormát és az almát és további 10 -15 percig főzzük. Kétszer megkeverjük.

5. 

A forró tormát befőttes üvegekbe rakjuk egy kevés öntettel együtt. Miután lezártuk megfordítjuk és hűlni hagyjuk. Hűvös sötét helyen tároljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés