Nemzeti konyha▼
Több▼
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Céklasaláta sajttal és kukoricával
PALACSINTÁK
Tönkölylisztből készült tojásos palacsinta
ZÖLDSÉGLEVESEK
Gazdag zöldségleves
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Besütött grenadírmars erdei gombával
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
Leves fehér káposztából
Laktató zöldségleves
SERTÉSHÚS
Töltött cukkini sertéshússal
REGGELI KÁSA
Köleskása almával
TORTÁK
Csokoládés vakondtúrás torta
Borjúmáj laskagombával
Karfiolos lencsés curry
SÜTEMÉNYEK
Diós krémes sütemény
GOMBALEVESEK
Fodros káposztagombából készült leves
Havas piskóta sütemény
Cheesecake áfonyás tejszínhabbal
Túrós-gesztenyés torta
PULYKAHÚS
Kukoricán ágyazott pulykamell, hasabburgonyával és brokkolival
APRÓSÜTEMÉNY
Diós-magvas keksz
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Finom burgonyapüré
ÉDES REGGELI
Karácsonyi fonott kalács
CSIRKEHÚS
Rántott csirkemáj
HALAK
Gránátoshal (tőkehal) gyógynövény morzsában
Krumpli lepény csirke májjal töltve
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés