Nemzeti konyha
Több
HALAK
Lazac Teriyaki módra
Michal 10 min. alacsony
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pirított Shimeji gomba
Michal 15 min. alacsony
FALATKÁK
Pácolt- Takuan retek szezámmal
Michal 5 min. alacsony
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Miso leves tofuval
KALÁCSOK
Babkalács
Michal 1 h. 30 min. közepes
Lótuszgyökér rántva
Michal 40 min. alacsony
Miso leves zöldbabbal
Michal 25 min. közepes
Gomashio - szezámos fűszersó
HÚSLEVESEK
Iriko Dashi
Michal 60 min. alacsony
ZÖLDSÉGLEVESEK
Kombu Dashi
Michal 4 h. alacsony
Awase Dashi
Michal — közepes
Házi sushi
Mioo — nagy
Csirke ramen
Mioo — közepes
KACSAHÚS
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
BEFŐTTEK
Körte befőzése
SÜTEMÉNYEK
Mézes szeletek, diós grillázzsal
SERTÉSHÚS
Darált húsos rakott krumpli
Leves nagy tarkababból
Grízes reszelt tészta
TORTÁK
Epres tekercses torta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Fehér retekből készült kenő
Köményes sertésszelet
Káposztás paradicsomos leves
RÉTESEK
Túrós almás rétes
Burgonyalepény sütőlapon
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés