RECEPTEK

Gomashio - szezámos fűszersó

Gomashio - szezámos fűszersó

A szezámsó azaz gomashio nem más mint pirított sós szezámmag.Szórhatjuk párolt zöldségre, tehetjük öntetekbe, szósztokba, meghinthetjük vele a rizst, tésztát vagy a halat is.

recept,recept fotó,szezámmag,Falatkák,Japán konyha receptjei,Gluténmentes ,Laktózmentes

Falatkák

Japán konyha receptjei

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

10 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

szezámmag40gramm
4gramm

 

Recept

1. 

szezámmag 40 gramm

A szezámmagot szárazon megpirítjuk, állandó keverés mellet.

2. 

 4 gramm

Miután kihűlt óvatosan törjük össze a sóval együtt.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit