Pirított Shimeji gomba

Egy nagyszerű recept a távol-keleti ízek kedvelői számára shimeji gombából, amelyet sárgarépával és hagymával pirítunk, majd halszósszal ízesítünk.
recept,recept fotó,Shimeji Bunapi gomba fehér,Húsnélküli ételek,Japán konyha receptjei,Vegán receptek,Vegetáriánus receptek,Laktózmentes ,Gluténmentes
Húsnélküli ételek
Japán konyha receptjei
Főzőcske
Adag
1
Adag tömege
362 g
Adag energiatartalma
399 kcal
Az elkészítés ideje
15 min.
Nehézség
alacsony
kategóriak
Húsnélküli ételek › Japán konyha receptjei › Vegán receptek › Vegetáriánus receptek › Laktózmentes › Gluténmentes › Ázsiai konyha ›Hozzávalók
Hozzávalók
Shimeji Bunapi gomba fehér | 150 50 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | ¼ 5 | teáskanál kcal | |
fokhagyma | 2 11 | gerezd kcal | |
hagyma | 40 18 | gramm kcal | |
halmártás | 2 21 | evőkanál kcal | |
kínai káposzta | 60 8 | gramm kcal | |
répa | 40 18 | gramm kcal | |
étolaj | 2 270 | evőkanál kcal |
Recept


4.
Shimeji Bunapi gomba fehér 150 gramm • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál
Amikor a hagyma üveges lesz, hozzáadjuk a gombát és fűszerezzük.

5.
Az egészet aranyszínűre pirítjuk.

6.
halmártás 2 evőkanál • kínai káposzta 60 gramm
Hozzáadunk egy kis felaprított káposztát és halszósszal ízesítjük.

7.
Átkeverjük és levesszük a tűzről.

8.
Tálalhatjuk magában is, de összekeverhetjük például üveg vagy rizstésztával, kuszkusszal, stb. Friss korianderrel megszórjuk a tetejét.
Jó étvágyat!