RECEPTEK

Pirított Shimeji gomba

Pirított Shimeji gomba

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fill

Egy nagyszerű recept a távol-keleti ízek kedvelői számára shimeji gombából, amelyet sárgarépával és hagymával pirítunk, majd halszósszal ízesítünk.

recept,recept fotó,Shimeji Bunapi gomba fehér,Húsnélküli ételek,Japán konyha receptjei,Vegán receptek,Vegetáriánus receptek,Laktózmentes ,Gluténmentes

Húsnélküli ételek

Japán konyha receptjei

Főzőcske

Adag

1

Adag tömege

362 g

Adag energiatartalma

399 kcal

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

alacsony

Hozzávalók

Hozzávalók

Shimeji Bunapi gomba fehér

150

50

gramm

kcal

fekete bors, őrölt

¼

5

teáskanál

kcal

fokhagyma

2

11

gerezd

kcal

hagyma

40

18

gramm

kcal

halmártás

2

21

evőkanál

kcal

kínai káposzta

60

8

gramm

kcal

répa

40

18

gramm

kcal

étolaj

2

270

evőkanál

kcal

 

Recept

1. 

répa 40 gramm

A sárgarépát megpucoljuk, megmossuk és felszeleteljük.

A sárgarépát megpucoljuk, megmossuk és...

2. 

étolaj 2 evőkanál

A sárgarépát olajon megpirítjuk.

A sárgarépát olajon megpirítjuk....

3. 

hagyma 40 gramm  fokhagyma 2 gerezd

Hozzáadjuk a vastagon felvágott hagymát és fokhagymát.

Hozzáadjuk a vastagon felvágott hagymát és...

4. 

Shimeji Bunapi gomba fehér 150 gramm  fekete bors, őrölt ¼ teáskanál

Amikor a hagyma üveges lesz, hozzáadjuk a gombát és fűszerezzük.

Amikor a hagyma üveges lesz, hozzáadjuk a...

5. 

Az egészet aranyszínűre pirítjuk.

Az egészet aranyszínűre pirítjuk....

6. 

halmártás 2 evőkanál  kínai káposzta 60 gramm

Hozzáadunk egy kis felaprított káposztát és halszósszal ízesítjük.

Hozzáadunk egy kis felaprított káposztát és...

7. 

Átkeverjük és levesszük a tűzről.

Átkeverjük és levesszük a tűzről....

8. 

Tálalhatjuk magában is, de összekeverhetjük például üveg vagy rizstésztával, kuszkusszal, stb. Friss korianderrel megszórjuk a tetejét.

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés