RECEPTEK

Karfiol indiai fűszerrel

Karfiol indiai fűszerrel

Egy recept indiai fűszeres és csicseriborsós karfiolra.

recept,recept fotó,kurkuma fűszerkeverék,Garam masala fűszer,római kömény, őrölt - jeera,karfiol,Húsnélküli ételek,Vegán receptek,Vegetáriánus receptek,Indiai receptek,Gluténmentes ,Laktózmentes

Húsnélküli ételek

Indiai receptek

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Garam masala fűszer1evőkanál
csicsereborsó konzerv240gramm
hagyma120gramm
hámozott paradicsom konzerv400gramm
karfiol560gramm
kurkuma fűszerkeverék1evőkanál
római kömény, őrölt - jeera½teáskanál
szezámolaj1evőkanál
½teáskanál
víz100milliliter

 

Recept

1. 

szezámolaj 1 evőkanál  kurkuma fűszerkeverék 1 evőkanál  Garam masala fűszer 1 evőkanál  római kömény, őrölt - jeera ½ teáskanál

Az olajon megpirítjuk a fűszereket.

2. 

hagyma 120 gramm

Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát. A hagymát egy picit megpirítjuk.

3. 

hámozott paradicsom konzerv 400 gramm  víz 100 milliliter

Egy lábasba kisebb szeletekre vágott paradicsomot teszünk a levével együtt. Hozzáadjuk a vizet. Megkeverjük és rövid ideig pároljuk.,

4. 

karfiol 560 gramm  csicsereborsó konzerv 240 gramm   ½ teáskanál

A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk és hozzáadjuk a paradicsomhoz.Hozzáadjuk a leszűrt csicseriborsót. Megsózzuk.

5. 

Lefedve pároljuk, néha megkeverjük,a míg a karfiol puha nem lesz.Szükség szerint vizet adunk hozzá.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés