Karfiol indiai fűszerrel

Egy recept indiai fűszeres és csicseriborsós karfiolra.
recept,recept fotó,kurkuma fűszerkeverék,Garam masala fűszer,római kömény, őrölt - jeera,karfiol,Húsnélküli ételek,Vegán receptek,Vegetáriánus receptek,Indiai receptek,Laktózmentes ,Gluténmentes
Húsnélküli ételek
Indiai receptek
Főzőcske
Adag
4
Adag tömege
368 g
Adag energiatartalma
213 kcal
Az elkészítés ideje
40 min.
Nehézség
alacsony
kategóriak
Húsnélküli ételek › Vegán receptek › Vegetáriánus receptek › Indiai receptek › Laktózmentes › Gluténmentes › Ázsiai konyha › Szezon - Karfiol ›Hozzávalók
Hozzávalók
Garam masala fűszer | 1 54 | evőkanál kcal | |
csicsereborsó konzerv | 240 300 | gramm kcal | |
hagyma | 120 53 | gramm kcal | |
hámozott paradicsom konzerv | 400 92 | gramm kcal | |
karfiol | 560 163 | gramm kcal | |
kurkuma fűszerkeverék | 1 47 | evőkanál kcal | |
római kömény, őrölt - jeera | ½ 10 | teáskanál kcal | |
szezámolaj | 1 133 | evőkanál kcal | |
só | ½ 0 | teáskanál kcal | |
víz | 100 0 | milliliter kcal |
Recept
1.
szezámolaj 1 evőkanál • kurkuma fűszerkeverék 1 evőkanál • Garam masala fűszer 1 evőkanál • római kömény, őrölt - jeera ½ teáskanál
Az olajon megpirítjuk a fűszereket.


3.
hámozott paradicsom konzerv 400 gramm • víz 100 milliliter
Egy lábasba kisebb szeletekre vágott paradicsomot teszünk a levével együtt. Hozzáadjuk a vizet. Megkeverjük és rövid ideig pároljuk.,

4.
karfiol 560 gramm • csicsereborsó konzerv 240 gramm • só ½ teáskanál
A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk és hozzáadjuk a paradicsomhoz.Hozzáadjuk a leszűrt csicseriborsót. Megsózzuk.

5.
Lefedve pároljuk, néha megkeverjük,a míg a karfiol puha nem lesz.Szükség szerint vizet adunk hozzá.

Jó étvágyat!