Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Csicseriborsó lepény korianderrel
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Lencse-csicseriborsó leves burgonyával
CSIRKEHÚS
Csirke zöldséges tölteléken csicseriborsóval
SERTÉSHÚS
Húsos - csicseriborsós tekercs
Gulyás hüvelyesekből kolbásszal
Padlizsán-csicseriborsós curry
Tejes csicseriborsó leves
Édesburgonya csicseriborsóval és joghurtos uborkás dresszing salátával
Csicseriborsó krumplival
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Paradicsomos csicseriborsó saláta
GYÜMÖLCSSALÁTÁK
Körtés-almás saláta csicseriborsóval
ZÖLDSÉGLEVESEK
Édes savanyú krumplileves csicseriborsóval
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
SÜTEMÉNYEK
Puncsos szelet
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Krémes sütőtök szelet
REGGELI KÁSA
Csokoládés kókuszos köles kása
HALAK
Hagymás pisztráng répával és sampinyon gombával.
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés