RECEPTEK

Csirke zöldséges tölteléken csicseriborsóval

Csirke zöldséges tölteléken csicseriborsóval

Ropogós csirkedarabok tölteléken, ami egyben a köret is.

recept,recept fotó,csirke,padlizsán,mirelit zöldség (répa, borsó, kukorica),csicsereborsó konzerv,Csirkehús

Csirkehús

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

1 h. 30 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

csicsereborsó konzerv150gramm
csirke1200gramm
hagyma120gramm
kifli2darab
mirelit zöldség (répa, borsó, kukorica)300gramm
padlizsán200gramm
piros paprika, őrölt1teáskanál
3teáskanál
teljes kiőrlésű kifli3darab
tyúk tojás3darab
vaj50gramm
zsírszegény tej 1,5%150milliliter

 

Recept

1. 

csirke 1200 gramm   2 teáskanál  piros paprika, őrölt 1 teáskanál  vaj 50 gramm

A csirkét megmossuk, sózzuk, borsozzuk. Tepsibe tesszük, rá rakjuk a vajat, nem öntjük fel, lefedjük és kb egy óra alatt puhára sütjük.

2. 

kifli 2 darab  teljes kiőrlésű kifli 3 darab  hagyma 120 gramm

A kifliket karikákra vágjuk, hozzáadjuk a meghámozott, felszeletelt hagymát.

3. 

csicsereborsó konzerv 150 gramm

Szórjuk rá a lecsepegtetett csicseriborsót...

4. 

padlizsán 200 gramm  mirelit zöldség (répa, borsó, kukorica) 300 gramm

...és a különféle zöldségek ízlés szerint. Összekeverjük.

5. 

A megsült csirkét adagokra osztjuk.

6. 

A vajas sütőlének körülbelül a felét a tepsiben hagyjuk.

7. 

8. 

zsírszegény tej 1,5% 150 milliliter  tyúk tojás 3 darab   1 teáskanál

A tejet elkeverjük a tojással és ráöntjük a töltelékre.

9. 

A töltelékre rakjuk rá a csirke adagokat.

10. 

20 percig 220°C fokon sütjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés