Nemzeti konyha
Több
HÚSLEVESEK
Klasszikus csirkeleves
CSIRKEHÚS
Sült fokhagymás csirke
Csirke zöldséges tölteléken csicseriborsóval
Párolt laskagomba csirkével
Vajas sült csirke
Ketchupos sült csirke burgonyával
Grillezett csirke
Mézes-gyömbéres csirke körtén
Kurkumás csirke
Csirke tejszínes mártással
Paprikás sült csirke hasábburgonyával
Ropogós csirke
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
BEFŐTTEK
Torma télire
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt savanyú káposzta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Szalámis kenő
Augsburgi túrós szelet
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Sütőtök mártás
RIZS
Vajas rizs
Hokkaidó tök édesburgonyával
ÉDES ÉTELEK
Aranygaluska kalácsból
BORJÚHÚS
Ossobuco - párolt borjú lábszár
SERTÉSHÚS
Balkán tüzes hús
REGGELI KÁSA
Csokoládés rizs gőzedényben
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit