Nemzeti konyha▼
Több▼
HÚSLEVESEK
Klasszikus csirkeleves
CSIRKEHÚS
Sült fokhagymás csirke
Csirke zöldséges tölteléken csicseriborsóval
Párolt laskagomba csirkével
Vajas sült csirke
Ketchupos sült csirke burgonyával
Grillezett csirke
Mézes-gyömbéres csirke körtén
Kurkumás csirke
Csirke tejszínes mártással
Paprikás sült csirke hasábburgonyával
Ropogós csirke
KACSAHÚS
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
APRÓSÜTEMÉNY
Diós vadász gombocskák
TÉSZTÁK
Lasagne lágy besamel mártással
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Párolt vörös káposzta almával
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Karácsonyi lencseleves
Sült csirkecomb sárgarépával és mazsolával
ÉDES ÉTELEK
Karácsonyi guba.
KNÉDLI
Porcelán bögrében főtt knédli
HALAK
Grillezett szépia hal
SÜTEMÉNYEK
Krémes cseresznyés szelet
FALATKÁK
Niva sajtos harapások
KALÁCSOK
Pozsonyi kifli nem kelt tésztából
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés