szakacsreceptek.hu

Olasz receptek

 
Lasagne lágy besamel mártással

Recept egy klasszikus olasz étel elkészítésére külön készített besamel mártással.

Főzőcske

Jurgason

Az elkészítés ideje

1 h. 30 min.

Nehézség

közepes

Olajbogyós crostini

Olasz falatkák

Főzőcske

Zuzka

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

Hússal töltött Cannelloni

Az olasz konyha különlegessége, melyet egyszerű elkészíteni.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

2 h.

Nehézség

közepes

Lasagne

Egy egyszerű recept az olasz tradicionális konyha remekművére, amelyet tésztából és sertéshúsból készítünk.

Főzőcske

Norika

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

Marhapörkölt

Lágy pörkölt borjú mócsingból kissé édeskés ízzel. Az egész alapja a húst és a zöldséget picit megsütni, majd együtt puhára megfőzni. Hagyományosan a húst szeletekre vágják és együtt a csonttal sütik meg.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

2 h.

Nehézség

közepes

Fantozzi paradicsomos levese

Paradicsom leves bazsalikommal és parmezán sajttal olasz módra.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

alacsony

Vaníliás Panna Cotta

Tradicionális olasz krémes desszert.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

közepes

Pizza

Kitűnő pizza olasz szakács receptje alapján.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

1 h. 30 min.

Nehézség

közepes

Csirkegombás rizottó

Egy lágy krémes olasz rizottó friss csirkegombával.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

alacsony

Rizottó Pecorino sajttal

Igazi ínyencség tipikus Pecorino juhsajt ízzel.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

Brokkolis fettuccine

Tészta párolt brokkolival és paradicsommal lágy bazsalikomos - petrezselymes szószban.

Főzőcske

Zuzka

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

Krumpli Gnocchi

Nem az a lényeg, hogy mi a neve, hanem az, hogy mennyire ízlik Önnek!... és nem ijednek meg attól, hogy saját maguk készítsék el. A házilag elkészített a legfinomabb.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

Ossobuco - párolt borjú lábszár

Olasz specialitás Milánóból - erőlevesben párolt borjú lábszár zöldséggel.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

2 h.

Nehézség

közepes

Besütött lazacos gnocchi

Burgonya "galuska" besütve lazaccal és besamel mártással.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

45 min.

Nehézség

alacsony

Carbonara spagetti

A Carbonara olasz tradicionális módja a tészta elkészítésének, amelyhez szalonnát, Pecorino sajtot és tojást használunk. A legmegfelelőbb tészta a Carbonara elkészítéséhez a spagetti.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

20 min.

Nehézség

alacsony

Gnocchi Pecorino sajttal

Burgonyából készült "galuska" Pecorino sajtból és tejszínből készült öntettel. A Gnocchit megvásárolhatjuk boltban is, és néhány perc alatt megfőzzük vízben, vagy házilag elkészítjük a receptünk szerint, amelyet szintén ezen az oldalon megtalálható.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

alacsony

Aglio e Olio spagetti

Hagyományos olasz spagetti fokhagymával és olajjal. Fekete borssal, sóval, és chillivel ízesítve.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

10 min.

Nehézség

közepes

Borsós rizottó

Finom krémes rizottó borsóval

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

alacsony

Csirke rizottó

Könnyű és finom étel, amely mindenkinek ízlik.

Főzőcske

Jurgason

Az elkészítés ideje

45 min.

Nehézség

alacsony

Rizottó sáfránnyal

Lágy krémes csemege, ismertebb nevén Milánói rizottó (Risotto alla Milanese).

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

alacsony

 

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés