Készítse el ezt a nagyszerű tonhalas tésztát, amelyhez szüksége lesz konzerv tonhalra, friss citromra, kapribogyóra. Varázsoljon egy ínyencfogást, mint ha profi szakács lenne valahol Olaszország szívében. A minőségi alapanyagok tökéletes ízvilágot kölcsönöznek.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
30 min.Nehézség
alacsony
Krémes tészta lágy sajtszószban sonkával.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
30 min.Nehézség
közepes
Egy igazi olasz recept a Cacciatore [kacsatóre] csirkére szósszal, fűszernövényekkel, paprikával, paradicsommal és fekete olívával. Köretként tálalhatunk spagettit vagy rizst.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
A Carbonara olasz tradicionális módja a tészta elkészítésének, amelyhez szalonnát, Pecorino sajtot és tojást használunk. A legmegfelelőbb tészta a Carbonara elkészítéséhez a spagetti.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
20 min.Nehézség
alacsony
Igazi ínyencség tipikus Pecorino juhsajt ízzel.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
alacsony
Paradicsom leves bazsalikommal és parmezán sajttal olasz módra.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
40 min.Nehézség
alacsony
Egy lágy krémes olasz rizottó friss csirkegombával.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
40 min.Nehézség
alacsony
Olasz specialitás Milánóból - erőlevesben párolt borjú lábszár zöldséggel.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
2 h. Nehézség
közepes
Tradicionális olasz krémes desszert.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
30 min.Nehézség
közepes
Egy egyszerű recept az olasz tradicionális konyha remekművére, amelyet tésztából és sertéshúsból készítünk.
Főzőcske
NorikaAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
közepes
200 gr kiváló, sűrű és pikáns szósz. A Medvehagymás pesto teli van vitaminnal. A hűtőben több hónapon keresztül tárolható ha öntünk rá egy kevés olíva olajat. Ez egy remek, egyszerű medvehagyma pesto recept! Persze minden pesto egyszerű! :) Ételek mellé, vagy főtt tésztához keverve mennyei! De a reggeli pirítóssal is felülmúlhatatlan.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
15 min.Nehézség
alacsony
Könnyű és finom étel, amely mindenkinek ízlik.
Főzőcske
JurgasonAz elkészítés ideje
45 min.Nehézség
alacsony
Burgonyából készült "galuska" Pecorino sajtból és tejszínből készült öntettel. A Gnocchit megvásárolhatjuk boltban is, és néhány perc alatt megfőzzük vízben, vagy házilag elkészítjük a receptünk szerint, amelyet szintén ezen az oldalon megtalálható.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
15 min.Nehézség
alacsony
Tészta párolt brokkolival és paradicsommal lágy bazsalikomos - petrezselymes szószban.
Főzőcske
ZuzkaAz elkészítés ideje
30 min.Nehézség
alacsony
Egy a sok recept közül egy fincsi bolognai spagettire.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
közepes
Lágy pörkölt borjú mócsingból kissé édeskés ízzel. Az egész alapja a húst és a zöldséget picit megsütni, majd együtt puhára megfőzni. Hagyományosan a húst szeletekre vágják és együtt a csonttal sütik meg.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
2 h. Nehézség
közepes
Kiváló tészta rókagombával, főzőtejszínnel és füstölt lazac darabokkal. Egy maréknyi mentalevél igazi nyári könnyedséget és frissességet kölcsönöz a tésztának.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
30 min.Nehézség
alacsony
Pikáns sűrű szósz isteni illattal. A friss zöldfűszerek tartósításának nagyszerű módja a pestokészítés. A pesto mára szinte gyűjtőfogalommá vált a gasztronómiában - régen túlnőtt már az eredeti genovai alaprecepten. Pesto készülhet szinte bármilyen zöldfűszerből, zöld levélből (medvehagyma, zsálya, reteklevél, petrezselyem, koriander, stb.) - a választás ízlésünkre van bízva
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
—Nehézség
alacsony
Burgonya "galuska" besütve lazaccal és besamel mártással.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
45 min.Nehézség
alacsony
Kitűnő pizza olasz szakács receptje alapján.
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
Recept egy klasszikus olasz étel elkészítésére külön készített besamel mártással.
Főzőcske
JurgasonAz elkészítés ideje
1 h. 30 min.Nehézség
közepes
Az Alla Amatriciana [alla matriˈtʃaːna] a népies elnevezése azon hagyományos olasz szószra, amely alapja a sózott szárított szalonna, paradicsom és a pecorino sajt. Más fajta tésztával is használható, mint a bucatini.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
25 min.Nehézség
közepes