szakacsreceptek.hu

Olasz receptek

 

Rizottó sáfránnyal

Rizottó sáfránnyal

Lágy krémes csemege, ismertebb nevén Milánói rizottó (Risotto alla Milanese).Több megtekintése

Borsós rizottó

Borsós rizottó

Finom krémes rizottó borsóvalTöbb megtekintése

Gnocchi Pecorino sajttal

Gnocchi Pecorino sajttal

Burgonyából készült "galuska" Pecorino sajtból és tejszínből készült öntettel. A Gnocchit megvásárolhatjuk boltban is, és néhány perc alatt megfőzzük vízben, vagy házilag elkészítjük a receptünk szerint, amelyet szintén ezen az oldalon megtalálható.Több megtekintése

Besütött lazacos gnocchi

Besütött lazacos gnocchi

Burgonya "galuska" besütve lazaccal és besamel mártással.Több megtekintése

Krumpli Gnocchi

Krumpli Gnocchi

Nem az a lényeg, hogy mi a neve, hanem az, hogy mennyire ízlik Önnek!... és nem ijednek meg attól, hogy saját maguk készítsék el. A házilag elkészített a legfinomabb.Több megtekintése

Rizottó Pecorino sajttal

Rizottó Pecorino sajttal

Igazi ínyencség tipikus Pecorino juhsajt ízzel.Több megtekintése

Vaníliás Panna Cotta

Vaníliás Panna Cotta

Tradicionális olasz krémes desszert.Több megtekintése

Marhapörkölt

Marhapörkölt

Lágy pörkölt borjú mócsingból kissé édeskés ízzel. Az egész alapja a húst és a zöldséget picit megsütni, majd együtt puhára megfőzni. Hagyományosan a húst szeletekre vágják és együtt a csonttal sütik meg.Több megtekintése

Hússal töltött Cannelloni

Hússal töltött Cannelloni

Az olasz konyha különlegessége, melyet egyszerű elkészíteni.Több megtekintése

Tökkel töltött Cannelloni

Tökkel töltött Cannelloni

Cannelloni töktöltelékkel megtöltve és besamel mártással.Több megtekintése

 

 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Bejelentkezés