Gnocchi Pecorino sajttal
Burgonyából készült "galuska" Pecorino sajtból és tejszínből készült öntettel. A Gnocchit megvásárolhatjuk boltban is, és néhány perc alatt megfőzzük vízben, vagy házilag elkészítjük a receptünk szerint, amelyet szintén ezen az oldalon megtalálható.
recept,recept fotó,burgonya gnocchi,Pecorino sajt,főzőtejszín (10-12%-os),Húsnélküli ételek,Olasz receptek
Húsnélküli ételek
Olasz receptek
Hozzávalók
Hozzávalók
Pecorino sajt | 80 | gramm | |
burgonya gnocchi | 250 | gramm | |
főzőtejszín (10-12%-os) | 200 | milliliter | |
petrezselyem zöldje | - |
Recept
1.
burgonya gnocchi 250 gramm • Pecorino sajt 80 gramm • főzőtejszín (10-12%-os) 200 milliliter • petrezselyem zöldje
A Pecorino sajtot vastagan lereszeljük, és egy serpenyőben felolvasztjuk. Hozzáadjuk a tejszínt, és keverés mellett sűrűbb öntetet készítünk. A végén hozzáadjuk a megfőzött gnocchit és jól megkeverjük.
Jó étvágyat!