szakacsreceptek.hu

Gnocchi Pecorino sajttal

Burgonyából készült "galuska" Pecorino sajtból és tejszínből készült öntettel. A Gnocchit megvásárolhatjuk boltban is, és néhány perc alatt megfőzzük vízben, vagy házilag elkészítjük a receptünk szerint, amelyet szintén ezen az oldalon megtalálható.

 

Adag: 2

Az elkészítés ideje: 15 min.

    

Főzőcske: 

Értékelés: 

 

 

 
 

1. 

burgonya gnocchi 250 g  Pecorino sajt 80 g  főzőtejszín (10-12%-os) 200 ml  petrezselyem zöldje

A Pecorino sajtot vastagan lereszeljük, és egy serpenyőben felolvasztjuk. Hozzáadjuk a tejszínt, és keverés mellett sűrűbb öntetet készítünk. A végén hozzáadjuk a megfőzött gnocchit és jól megkeverjük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Bejelentkezés