Sertéscomb osztrigamártással

Sertéshús csábító aromával és ízzel. A kuszkusz, a tarhonya vagy a rizs megfelelő köret lehet.
recept,recept fotó,sertéscomb,osztrigamártás,főzőtejszín (10-12%-os),Sertéshús,Gluténmentes
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
fokhagyma | 3 17 | gerezd kcal | |
főzőtejszín (10-12%-os) | 50 65 | milliliter kcal | |
hagyma | 1 ?? | darab kcal | |
kristálycukor | 1 61 | evőkanál kcal | |
napraforgó olaj | 1 135 | evőkanál kcal | |
osztrigamártás | 3 20 | evőkanál kcal | |
sertéscomb | 300 513 | gramm kcal |
Recept
1. A hús pácolása
sertéscomb 300 gramm • fokhagyma 3 gerezd • osztrigamártás 3 evőkanál • főzőtejszín (10-12%-os) 50 milliliter
Tegyük a tálba a vékony darabokra vágott húst, apróra vágott fokhagymát, adjuk hozzá az osztriga szószt és a tejszínt. Keverjük össze és hagyjuk állni körülbelül egy órán át.
2. A hús sütése
napraforgó olaj 1 evőkanál • hagyma 1 darab • kristálycukor 1 evőkanál
Vágja finomra a hagymát, és forró serpenyőben kevés olajjal pirítsa meg. Adjunk hozzá pácolt húst, vizet, cukrot és főzzük körülbelül egy órán át. Szükség szerint öntsünk hozzá vizet.
Jó étvágyat!