RECEPTEK

Sertéscomb osztrigamártással

Sertéscomb osztrigamártással

bi-starbi-starbi-starbi-starbi-star

Sertéshús csábító aromával és ízzel. A kuszkusz, a tarhonya vagy a rizs megfelelő köret lehet.

recept,recept fotó,sertéscomb,osztrigamártás,főzőtejszín (10-12%-os),Sertéshús,Gluténmentes

Sertéshús

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

2 h. 15 min.

Nehézség

alacsony

Hozzávalók

Hozzávalók

fokhagyma

3

17

gerezd

kcal

főzőtejszín (10-12%-os)

50

65

milliliter

kcal

hagyma

1

??

darab

kcal

kristálycukor

1

61

evőkanál

kcal

napraforgó olaj

1

135

evőkanál

kcal

osztrigamártás

3

20

evőkanál

kcal

sertéscomb

300

513

gramm

kcal

 

Recept

1. A hús pácolása

sertéscomb 300 gramm  fokhagyma 3 gerezd  osztrigamártás 3 evőkanál  főzőtejszín (10-12%-os) 50 milliliter

Tegyük a tálba a vékony darabokra vágott húst, apróra vágott fokhagymát, adjuk hozzá az osztriga szószt és a tejszínt. Keverjük össze és hagyjuk állni körülbelül egy órán át.

2. A hús sütése

napraforgó olaj 1 evőkanál  hagyma 1 darab  kristálycukor 1 evőkanál

Vágja finomra a hagymát, és forró serpenyőben kevés olajjal pirítsa meg. Adjunk hozzá pácolt húst, vizet, cukrot és főzzük körülbelül egy órán át. Szükség szerint öntsünk hozzá vizet.

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés