RECEPTEK

Sertéscomb osztrigamártással

Sertéscomb osztrigamártással

Sertéshús csábító aromával és ízzel. A kuszkusz, a tarhonya vagy a rizs megfelelő köret lehet.

recept,recept fotó,sertéscomb,osztrigamártás,főzőtejszín (10-12%-os),Sertéshús,Gluténmentes

Sertéshús

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

2 h. 15 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fokhagyma3gerezd
főzőtejszín (10-12%-os)50milliliter
hagyma1darab
kristálycukor1evőkanál
napraforgó olaj1evőkanál
osztrigamártás3evőkanál
sertéscomb300gramm

 

Recept

1. A hús pácolása

sertéscomb 300 gramm  fokhagyma 3 gerezd  osztrigamártás 3 evőkanál  főzőtejszín (10-12%-os) 50 milliliter

Tegyük a tálba a vékony darabokra vágott húst, apróra vágott fokhagymát, adjuk hozzá az osztriga szószt és a tejszínt. Keverjük össze és hagyjuk állni körülbelül egy órán át.

2. A hús sütése

napraforgó olaj 1 evőkanál  hagyma 1 darab  kristálycukor 1 evőkanál

Vágja finomra a hagymát, és forró serpenyőben kevés olajjal pirítsa meg. Adjunk hozzá pácolt húst, vizet, cukrot és főzzük körülbelül egy órán át. Szükség szerint öntsünk hozzá vizet.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit