Sertéskockák póréhagyma szósszal

Puha hús, lágyan ropogós póréhagymával és ínycsiklandó szósz... imádni fogja :) Párolt knédlivel tálaljuk.
recept,recept fotó,sertéscomb,póréhagyma,Sertéshús,,Gluténmentes
Sertéshús
Főzőcske
Adag
4
Adag tömege
437 g
Adag energiatartalma
591 kcal
Az elkészítés ideje
60 min.
Nehézség
közepes
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ½ 9 | teáskanál kcal | |
habtejszín (30-33%) | 250 778 | milliliter kcal | |
hagyma | 200 88 | gramm kcal | |
köménymag, darált | ½ 9 | teáskanál kcal | |
napraforgó olaj | 30 270 | milliliter kcal | |
póréhagyma | 400 184 | gramm kcal | |
sertéscomb | 600 1026 | gramm kcal | |
só | 1.5 0 | teáskanál kcal | |
víz | 250 0 | milliliter kcal |
Recept
1.
hagyma 200 gramm • napraforgó olaj 30 milliliter
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.

2.
sertéscomb 600 gramm • só 1.5 teáskanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál • köménymag, darált ½ teáskanál
A húst megmossuk, kockákra vágjuk, hozzáadjuk a hagymához. Pirítjuk, sózzuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a köményt.



5.
Hozzáadjuk a főtt húshoz, összekeverjük és 5 percig főzzük.


Jó étvágyat!