Sertéskockák póréhagyma szósszal
Puha hús, lágyan ropogós póréhagymával és ínycsiklandó szósz... imádni fogja :) Párolt knédlivel tálaljuk.
recept,recept fotó,sertéscomb,póréhagyma,Sertéshús,,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ½ | teáskanál | |
habtejszín (30-33%) | 250 | milliliter | |
hagyma | 200 | gramm | |
köménymag, darált | ½ | teáskanál | |
napraforgó olaj | 30 | milliliter | |
póréhagyma | 400 | gramm | |
sertéscomb | 600 | gramm | |
só | 1.5 | teáskanál | |
víz | 250 | milliliter |
Recept
1.
hagyma 200 gramm • napraforgó olaj 30 milliliter
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.

2.
sertéscomb 600 gramm • só 1.5 teáskanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál • köménymag, darált ½ teáskanál
A húst megmossuk, kockákra vágjuk, hozzáadjuk a hagymához. Pirítjuk, sózzuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a köményt.



5.
Hozzáadjuk a főtt húshoz, összekeverjük és 5 percig főzzük.


Jó étvágyat!