RECEPTEK

Sertéskockák póréhagyma szósszal

Sertéskockák póréhagyma szósszal

Puha hús, lágyan ropogós póréhagymával és ínycsiklandó szósz... imádni fogja :) Párolt knédlivel tálaljuk.

recept,recept fotó,sertéscomb,póréhagyma,Sertéshús,,Gluténmentes

Sertéshús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fekete bors, őrölt½teáskanál
habtejszín (30-33%)250milliliter
hagyma200gramm
köménymag, darált½teáskanál
napraforgó olaj30milliliter
póréhagyma400gramm
sertéscomb600gramm
1.5teáskanál
víz250milliliter

 

Recept

1. 

hagyma 200 gramm  napraforgó olaj 30 milliliter

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.

2. 

sertéscomb 600 gramm   1.5 teáskanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál  köménymag, darált ½ teáskanál

A húst megmossuk, kockákra vágjuk, hozzáadjuk a hagymához. Pirítjuk, sózzuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a köményt.

3. 

víz 250 milliliter

Összekeverjük, hozzáöntjük a vizet, puhára pároljuk.

4. 

póréhagyma 400 gramm

A póréhagymát megpucoljuk, felvágjuk vékony karikákra.

5. 

Hozzáadjuk a főtt húshoz, összekeverjük és 5 percig főzzük.

6. 

habtejszín (30-33%) 250 milliliter

Hozzáadjuk a tejszínt és rövid időre felforraljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit