RECEPTEK

A hóhér lendülete

A hóhér lendülete

Csak kevesen tudnak ellenállni a sült sértés hús, hagyma, fokhagyma, paprika, savanyú uborka és ketchup kombinációjának. Hogy a hóhér lendülete igazán erős legyen, csípős paprikával élesítsük meg neki a baltáját.

recept,recept fotó,sertéscomb,piros paprika,csemege uborka,ketchup, paprikás paszta, gyulyásba,Sertéshús,Gluténmentes ,Laktózmentes ,Cseh receptek

Sertéshús

Cseh receptek

Főzőcske

Adag

3

Az elkészítés ideje

45 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

paprikás paszta, gyulyásba2teáskanál
csemege uborka100gramm
fekete bors, őrölt-
hagyma100gramm
ketchup5evőkanál
piros paprika200gramm
repceolaj4evőkanál
sertéscomb450gramm
½teáskanál
víz100milliliter

 

Recept

1. 

sertéscomb 450 gramm

A sertéscombot csíkokra vágjuk fel és hagyjuk egy rövid ideig szoba hőmérsékleten.

2. 

repceolaj 4 evőkanál

A forró tepsibe olajat öntünk és a húst megsütjük. A húst fokozatosan rakjuk az olajba, úgy hogy ne hűljön ki az olaj és a hús ne kezdjen főni a sütés helyet.

3. 

víz 100 milliliter  fekete bors, őrölt

Mikor a húsunk szép rózsaszínű és illatos lesz, felöntjük egy kevés vízzel, fűszerezzük és letakarjuk. Párolni hagyjuk kb 20 percen keresztül.

4. 

hagyma 100 gramm  piros paprika 200 gramm  csemege uborka 100 gramm

Ez idő alatt , felszeleteljük a zöldségeket.

5. 

Mikor a hús már puhulni kezd, hozzáadjuk a zöldségeket és további 10 percig pároljuk, néha keverjük meg.

6. 

ketchup 5 evőkanál   ½ teáskanál

Lecsóval :) és sóval ízesítjük. Megkeverjük és kikapcsoljuk a tűzhelyet.

7. 

paprikás paszta, gyulyásba 2 teáskanál

Ezután a húst elosztjuk a gyerekek és a felnőttek részere amibe csili paprikát keverünk. Jól összekeverjük és azonnal fogyaszthatjuk is.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit