A hóhér lendülete

Csak kevesen tudnak ellenállni a sült sértés hús, hagyma, fokhagyma, paprika, savanyú uborka és ketchup kombinációjának. Hogy a hóhér lendülete igazán erős legyen, csípős paprikával élesítsük meg neki a baltáját.
recept,recept fotó,sertéscomb,piros paprika,csemege uborka,ketchup, paprikás paszta, gyulyásba,Sertéshús,Laktózmentes ,Cseh receptek,Gluténmentes
Sertéshús
Cseh receptek
Hozzávalók
Hozzávalók
paprikás paszta, gyulyásba | 2 9 | teáskanál kcal | |
csemege uborka | 100 12 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
hagyma | 100 44 | gramm kcal | |
ketchup | 5 53 | evőkanál kcal | |
piros paprika | 200 58 | gramm kcal | |
repceolaj | 4 540 | evőkanál kcal | |
sertéscomb | 450 770 | gramm kcal | |
só | ½ 0 | teáskanál kcal | |
víz | 100 0 | milliliter kcal |
Recept
1.
sertéscomb 450 gramm
A sertéscombot csíkokra vágjuk fel és hagyjuk egy rövid ideig szoba hőmérsékleten.

2.
repceolaj 4 evőkanál
A forró tepsibe olajat öntünk és a húst megsütjük. A húst fokozatosan rakjuk az olajba, úgy hogy ne hűljön ki az olaj és a hús ne kezdjen főni a sütés helyet.

3.
víz 100 milliliter • fekete bors, őrölt
Mikor a húsunk szép rózsaszínű és illatos lesz, felöntjük egy kevés vízzel, fűszerezzük és letakarjuk. Párolni hagyjuk kb 20 percen keresztül.

4.
hagyma 100 gramm • piros paprika 200 gramm • csemege uborka 100 gramm
Ez idő alatt , felszeleteljük a zöldségeket.

5.
Mikor a hús már puhulni kezd, hozzáadjuk a zöldségeket és további 10 percig pároljuk, néha keverjük meg.

6.
ketchup 5 evőkanál • só ½ teáskanál
Lecsóval :) és sóval ízesítjük. Megkeverjük és kikapcsoljuk a tűzhelyet.

7.
paprikás paszta, gyulyásba 2 teáskanál
Ezután a húst elosztjuk a gyerekek és a felnőttek részere amibe csili paprikát keverünk. Jól összekeverjük és azonnal fogyaszthatjuk is.

Jó étvágyat!