Nemzeti konyha
Több
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Finom cukkinis lepény burgonyával
Zöldséges fasírtok cukkinivel
Burgonya-sárgarépás lepény
Burgonya lepény savanyú káposztával és sampinyon gombával
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Sajtos kenyér fokhagymás tojásban
Burgonya lepény piros paprikával.
Csicseriborsó lepény korianderrel
ÉDES ÉTELEK
Túrós palacsinta
MARHAHÚS
Füstölt marhanyelv sajtos- fokhagymás tésztában
PULYKAHÚS
Sült pulykacomb lila-hagymával
Füstölt marhanyelv sült darabok
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Kapor mártás
KENYÉR
Lágy teljes kiőrlésű kenyér
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Édes savanyú bableves
SERTÉSHÚS
Darált húsos rakott krumpli
TORTÁK
Sütés nélküli almás-mascarpone torta
Falusi lángos
SÜTEMÉNYEK
Túrós sütemény gyümölccsel
Falusi krumpli lepény
REGGELI KÁSA
Fahéjas tejbegríz
CSIRKEHÚS
Májas zsemle
ActiFry hermelin dióval
Bundás karfiol
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit