Nemzeti konyha
Több
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Finom cukkinis lepény burgonyával
Zöldséges fasírtok cukkinivel
Burgonya-sárgarépás lepény
Burgonya lepény savanyú káposztával és sampinyon gombával
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Sajtos kenyér fokhagymás tojásban
Burgonya lepény piros paprikával.
Csicseriborsó lepény korianderrel
ÉDES ÉTELEK
Túrós palacsinta
MARHAHÚS
Füstölt marhanyelv sajtos- fokhagymás tésztában
PULYKAHÚS
Sült pulykacomb lila-hagymával
Füstölt marhanyelv sült darabok
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
SERTÉSHÚS
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tojásos kenő
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Édes savanyú bableves
Páránfőtt
ZÖLDSÉGLEVESEK
Zöldségleves zabpehely galuskával
CSIRKEHÚS
Ropogós csirke
Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.
Káposztás paradicsomos leves
Töltött sampinyon besütve
HÚSSALÁTÁK
Csemege csirkesaláta
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit