Nemzeti konyha
Több
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Finom cukkinis lepény burgonyával
Zöldséges fasírtok cukkinivel
Burgonya-sárgarépás lepény
Burgonya lepény savanyú káposztával és sampinyon gombával
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Sajtos kenyér fokhagymás tojásban
Burgonya lepény piros paprikával.
Csicseriborsó lepény korianderrel
ÉDES ÉTELEK
Túrós palacsinta
MARHAHÚS
Füstölt marhanyelv sajtos- fokhagymás tésztában
PULYKAHÚS
Sült pulykacomb lila-hagymával
Füstölt marhanyelv sült darabok
KACSAHÚS
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
BEFŐTTEK
Körte befőzése
SÜTEMÉNYEK
Mézes szeletek, diós grillázzsal
Zeller lepény sajttal
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Leves nagy tarkababból
TORTÁK
Epres tekercses torta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Fehér retekből készült kenő
SERTÉSHÚS
Köményes sertésszelet
RÉTESEK
Túrós almás rétes
Burgonyalepény sütőlapon
Besütött grenadírmars erdei gombával
REGGELI KÁSA
Köleskása almával
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés