Nemzeti konyha
Több
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Finom cukkinis lepény burgonyával
Zöldséges fasírtok cukkinivel
Burgonya-sárgarépás lepény
Burgonya lepény savanyú káposztával és sampinyon gombával
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Sajtos kenyér fokhagymás tojásban
Burgonya lepény piros paprikával.
Csicseriborsó lepény korianderrel
ÉDES ÉTELEK
Túrós palacsinta
MARHAHÚS
Füstölt marhanyelv sajtos- fokhagymás tésztában
PULYKAHÚS
Sült pulykacomb lila-hagymával
Füstölt marhanyelv sült darabok
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
SÜTEMÉNYEK
Puncsos szelet
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Krémes sütőtök szelet
REGGELI KÁSA
Csokoládés kókuszos köles kása
HALAK
Hagymás pisztráng répával és sampinyon gombával.
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés