Nemzeti konyha▼
Több▼
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Finom cukkinis lepény burgonyával
Zöldséges fasírtok cukkinivel
Burgonya-sárgarépás lepény
Burgonya lepény savanyú káposztával és sampinyon gombával
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Sajtos kenyér fokhagymás tojásban
Burgonya lepény piros paprikával.
Csicseriborsó lepény korianderrel
ÉDES ÉTELEK
Túrós palacsinta
MARHAHÚS
Füstölt marhanyelv sajtos- fokhagymás tésztában
PULYKAHÚS
Sült pulykacomb lila-hagymával
Füstölt marhanyelv sült darabok
SÜTEMÉNYEK
Diós krémes sütemény
HÚSLEVESEK
Karácsonyi káposztaleves
APRÓSÜTEMÉNY
Diós stangli
Répás sütemény túróval
KENYÉR
Lágy teljes kiőrlésű kenyér
Karácsonyi guba.
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Mézes sütőtök fahéjjal
CSIRKEHÚS
Csirke rolád darált hússal
Párolt zöldség kókusszal
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Krumpli Gnocchi
HALSALÁTÁK
Tonhal saláta
FALATKÁK
Medvehagymás sós sütemény
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés