RECEPTEK

Sült pulykacomb lila-hagymával

Sült pulykacomb lila-hagymával

A húst knédlivel és párolt savanyú káposztával tálaljuk.

recept,recept fotó,pulykacomb alsó,vöröshagyma,Pulykahús,Gluténmentes ,Laktózmentes ,Szezonális receptek

Pulykahús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

2 h.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fekete bors, őrölt1teáskanál
fokhagyma8gerezd
pulykacomb alsó2kilogramm
repceolaj4evőkanál
3teáskanál
víz200milliliter
vöröshagyma250gramm

 

Recept

1. 

fokhagyma 8 gerezd

A fokhagymát megpucoljuk és felszeleteljük.

2. 

pulykacomb alsó 2 kilogramm   2 teáskanál  fekete bors, őrölt 1 teáskanál

A pulykacombokat megmossuk és bevágjuk. A bőr alá belerakjuk a fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk.

3. 

repceolaj 4 evőkanál

Serpenyőben minden oldalról egy kis olajon megpirítjuk.

4. 

vöröshagyma 250 gramm

A hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk és belerakjuk a sütőlapra.

5. 

víz 200 milliliter   1 teáskanál

A hagymára ráhelyezzük a pulykacombokat, majd megszórjuk a maradék fokhagymával. Sózzuk, majd felöntjük vízzel, letakarjuk és egy óráig 200°C-on sütőben pirítjuk.

6. 

Egy óra elteltével megfordítjuk és további 30 percig sütjük.

7. 

Végül 15 percig a legmagasabb hőfokon besütjük.

8. 

Amikor már eléggé lehűlt a hús, kicsontozzuk és úgy tálaljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit