szakacsreceptek.hu

Kukoricán ágyazott pulykamell, hasabburgonyával és brokkolival

     

Recept a pulykahús elkészítésére gőznyomású edényben. Hasábburgonyával tálaljuk.

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

 

 
 

1. 

pulykamell 500 g    chili   szójamártás  kemény sajt 150 g  paprika, színes ½ db  brokkoli 500 g

A pulykamellet megmossuk, szeletekre vágjuk és behelyezzük egy tálba. Megsózzuk, megfűszerezzük chilivel, őrölt borssal, megszórjuk reszelt sajttal és az egészet összekeverjük. A paprikát megtisztítjuk és csíkokra vágjuk. A brokkolit megmossuk és rózsákra szedjük szét.

2. 

mirelit kukorica 250 g

Az gőzfazék első (alsó)edényébe beleszórjuk a kukoricát, belehelyezzük a pulykamellet és megszórunk felvágott zöldséggel és paprikával. Beállítjuk a párolás időtartamát 40 percre. 20 perc után hozzáadjuk a másik párolóedényt, amelybe behelyezzük a brokkolit és folytatjuk a párolást.

3. 

A sütőlapot sütőpapírral béleljük ki amelyre ráhelyezzük a mirelit hasábburgonyát, amelyet az előmelegített sütőben a legmagasabb fokozaton megsütünk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés