szakacsreceptek.hu

Kukoricán ágyazott pulykamell, hasabburgonyával és brokkolival

Kukoricán ágyazott pulykamell, hasabburgonyával és brokkolival

    

Recept a pulykahús elkészítésére gőznyomású edényben. Hasábburgonyával tálaljuk.

recept,recept fotó,pulykamell,brokkoli,mirelit kukorica,Pulykahús,Receptek ételpárolókhoz,Gluténmentes ,Szezonális receptek

Pulykahús

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

 

Recept

1. 

pulykamell 500 gramm    chili   szójamártás  kemény sajt 150 gramm  paprika, színes ½ darab  brokkoli 500 gramm

A pulykamellet megmossuk, szeletekre vágjuk és behelyezzük egy tálba. Megsózzuk, megfűszerezzük chilivel, őrölt borssal, megszórjuk reszelt sajttal és az egészet összekeverjük. A paprikát megtisztítjuk és csíkokra vágjuk. A brokkolit megmossuk és rózsákra szedjük szét.

2. 

mirelit kukorica 250 gramm

Az gőzfazék első (alsó)edényébe beleszórjuk a kukoricát, belehelyezzük a pulykamellet és megszórunk felvágott zöldséggel és paprikával. Beállítjuk a párolás időtartamát 40 percre. 20 perc után hozzáadjuk a másik párolóedényt, amelybe behelyezzük a brokkolit és folytatjuk a párolást.

3. 

gyorsfagyasztott hasábburgonya 300 gramm

A sütőlapot sütőpapírral béleljük ki amelyre ráhelyezzük a mirelit hasábburgonyát, amelyet az előmelegített sütőben a legmagasabb fokozaton megsütünk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés