RECEPTEK

Alufóliában sült pulykanyárs

A nyársak nagyon egyszerűen elkészíthető és kedvelt grill ételek közé tartoznak. Viszont sütőben is egyszerű az elkészítésük. Az alufóliába betekert nyársak akár grillezve, akár sütőben sütve sokkal szaftosabbak.

recept,recept fotó,pulykamell,paprika, színes,hagyma,gomba,Pulykahús,Nyári grill receptek,Gluténmentes ,Szezonális receptek

Pulykahús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Vajon pirított krumpli recept-
fekete bors, őrölt½teáskanál
gomba250gramm
hagyma150gramm
kurkuma fűszerkeverék1teáskanál
olivaolaj60milliliter
paprika, színes150gramm
piros paprika, őrölt1teáskanál
pulykamell300gramm

 

Recept

1. 

pulykamell 300 gramm

A pulykahúst megmossuk és kockákra vágjuk.

2. 

kurkuma fűszerkeverék 1 teáskanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál  piros paprika, őrölt 1 teáskanál

Fűszerrel megszórjuk, összekeverjük...

3. 

olivaolaj 60 milliliter

...és egy tálba helyezzük, olajat öntünk rá és újra összekeverjük. Két órán keresztül pácolni hagyjuk ( de hagyhatjuk tovább is).

4. 

paprika, színes 150 gramm  hagyma 150 gramm

A hagymát megpucoljuk, karikákra vágjuk. A paprikát megmossuk és nagyobb darabokra vágjuk.

5. 

gomba 250 gramm

Sampinyon gombát megmossuk és szeletekre vágjuk.

6. 

Majd egy saslikpálcikára felváltva ráhúzzuk a húst, hagymát, paprikát és a sampinyon gombát. A nyársakat kettesével az alufóliára rakjuk, meglocsoljuk olajjal amiben a húst pácoltuk és az alufóliával betekerjük

7. 

35 percig 180°C fokon sütjük.

8. 

Vajon pirított krumpli recept

Miután megsült kibontjuk és tálalhatjuk. Krumplival vagy kenyérrel tálaljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit