Töltött fűszeres camembert olajban

Kedvelt sajt, fehér penésszel a tetején, fűszeres töltelékkel és hagymával.
recept,recept fotó,hagyma,olivaolaj,olivaolaj,Hermelin sajt,Falatkák,Gluténmentes
Falatkák
Hozzávalók
Hozzávalók
paprikás paszta, gyulyásba | 1.5 21 | evőkanál kcal | |
Hermelin sajt | 6 ?? | darab kcal | |
fehér bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
fokhagyma | 9 49 | gerezd kcal | |
grill fűszerkeverék | 0 ?? | kcal | |
hagyma | 250 110 | gramm kcal | |
olivaolaj | 1 132 | evőkanál kcal | |
olivaolaj | 400 3516 | milliliter kcal | |
piros paprika, őrölt | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
hagyma 250 gramm • fokhagyma 9 gerezd • paprikás paszta, gyulyásba 1.5 evőkanál • olivaolaj 1 evőkanál
A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk. A hagymát vékony félkerekekre vágjuk. Préseljük a fokhagymát egy tálba, adjunk hozzá fűszeres pasztát és olajat. Keverjük össze.

2.
fehér bors, őrölt • piros paprika, őrölt • Hermelin sajt 6 darab
Vágjuk félbe a sajt karikákat. Minden fél belső részét megszórjuk borssal és őrölt pirospaprikával. Az alsó felére helyezzük a fokhagymás-paprikás pasztát, és kenjük szét. Osszuk el a pasztát egyenletesen az összes alsó felére.

3.
Helyezzük az előkészített hagyma egy részét a pasztára, a sajt felső feleit pedig tegyük a sajt alsó felére. Rétegeljük egy tálba - hagyma, sajt, ...

4.
...hagyma...


6.
A camembert sajtok tetejét megszórjuk borssal, és néhány napig lezárt edényben tároljuk a hűtőszekrényben.

7.
Péksüteménnyel vagy szárazon pirított kenyérrel fogyasztjuk. Fogyasztásakor a pirítóst ízletes, illatos és egészséges olívaolajban áztatjuk.

Jó étvágyat!