szakacsreceptek.hu

Töltött fűszeres camembert olajban

Töltött fűszeres camembert olajban

    

Kedvelt sajt, fehér penésszel a tetején, fűszeres töltelékkel és hagymával.

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

 

 

1. 

hagyma 250 gramm  fokhagyma 9 gerezd  paprikás paszta, gyulyásba 1.5 evőkanál  olivaolaj 1 evőkanál

A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk. A hagymát vékony félkerekekre vágjuk. Préseljük a fokhagymát egy tálba, adjunk hozzá fűszeres pasztát és olajat. Keverjük össze.

2. 

fehér bors, őrölt  piros paprika, őrölt  Hermelin sajt 6 darab

Vágjuk félbe a sajt karikákat. Minden fél belső részét megszórjuk borssal és őrölt pirospaprikával. Az alsó felére helyezzük a fokhagymás-paprikás pasztát, és kenjük szét. Osszuk el a pasztát egyenletesen az összes alsó felére.

3. 

Helyezzük az előkészített hagyma egy részét a pasztára, a sajt felső feleit pedig tegyük a sajt alsó felére. Rétegeljük egy tálba - hagyma, sajt, ...

4. 

...hagyma...

5. 

olivaolaj 400 milliliter

...sajt,hagyma. Majd az egészet leöntjük megfelelő mennyiségű olajjal.

6. 

grill fűszerkeverék

A camembert sajtok tetejét megszórjuk borssal, és néhány napig lezárt edényben tároljuk a hűtőszekrényben.

7. 

Péksüteménnyel vagy szárazon pirított kenyérrel fogyasztjuk. Fogyasztásakor a pirítóst ízletes, illatos és egészséges olívaolajban áztatjuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés