szakacsreceptek.hu

Kacsahús

 

Karácsonyi kacsa

Karácsonyi kacsa

Lágy, vajas-mézes kacsa. A karácsonyi asztal dísze. Krumplisalátával tálaljuk.Több megtekintése

Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja

Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja

Klasszikusan elkészített kacsa, fűszer nélkül. A hús könnyen leválik a csontról, kacsa bőre ropogós és sós. Párolt, fehér vagy vörös káposztával és knédlivel tálaljuk.Több megtekintése

Kacsamell áfonyás szószban

Kacsamell áfonyás szószban

Gyorsan elkészíthető szaftos kacsahús finom édes-savanyú szószban.Több megtekintése

 
 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Bejelentkezés