szakacsreceptek.hu

Kacsamájjal töltött gombák

Kacsamájjal töltött gombák

    

Igazi csemege az ínyenceknek.

Főzőcske

Adag

3

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

közepes

 

 

1. 

gomba 8 darab

A nagyobb gombákat megmossuk, a szárait eltávolítjuk. Megszárítjuk és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket.

2. 

kacsamáj 300 gramm  hagyma 100 gramm  repceolaj 1 evőkanál

A kacsamájat megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk és a hagymán megpirítjuk.

3. 

rozmaring

A gombákat töltsük meg az előkészített májjal és tegyük mindegyik gomba tetejére egy ágacska rozmaringot..

4. 

20 percig 180°C fokon sütjük.

Jó étvágyat!

gomba8darab
hagyma100gramm
kacsamáj300gramm
repceolaj1evőkanál
rozmaring-

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés